Başrol Kızı Ezikleyip, Sonra Köpek Gibi Sürünen Erkekler 2.Bölüm

Konuya kaldığımız yerden devam edelim, malzeme bol nasılsa. Jealousy Incarnate dizisinde konu huysuz erkek, ezik kız başrolleriyle başladıysa da o ezik kızın biraz aklı başına gelmesiyle biri kendisinden genç iki erkeği parmağında oynatmasıyla devam etti. Hatta aynı evde ikisiyle birlikte yaşamasıyla da yok artık dedirtti. . Başrolünü Jo Jung Suk’un Hwa Shin olarak oynadığı dizide ilk bölümlerde Hwa Shin’in öküzlük zirvesi ikinci erkeğin duy da inanma melek karakteriyle dengelendi 🙂 3 yıl, evet yanlış okumadınız 3 yıl kendisini sevmeyen adamın peşinden koşmuş Pyo Na Ri sonunda öcünü aldı.

Hwa Shin’in kendini beğenmişlikten çatladığı, ” Yüzüm eskiyecek , bakmayı keser misin ” dediği videoyu görmek ister misiniz ? İşte burada.

Aslında Gong Hyo Jin’in yine ezik bir kızı oynadığı başka bir dizinin erkek kahramanı da huysuz bir şef biliyorsunuz. Pasta dizisinden söz ediyorum. Öte yandan düşündüğümde şef Hyun Wook kızı baştan sona eziklese de bu dizi konusuna çok da uymuyor. Neden derseniz dizinin sonuna doğru köpek gibi sürünmediği gibi, burnundan kıl aldırmadı.

The Greatest Love karakteri Dokko Jin ki Cha Seung Won oynamıştır, yine Gong Hyo Jin’i ezikledi epeyce dizinin başlarında, ama sonra kalbi çarptıkça, niye çarptığını anlayınca yani kısacası aşk kapıyı çalınca işler değişti. Ben Dokko Jin videosu işte burada.

Kız ezikleme konusunda bilindik bir Çin Dizisi de A Love So Beautiful. Azıcık Playful Kiss’e de benziyor, çalışkan erkek tembel, silik kız konusuyla. Çocuk her ne kadar aşkını saklama sorunsalı içinde de olsa, öküzlük yaptığı ve kızı eziklediği gerçeğini değiştirmiyor bu. Ezik kızımız Meteor Garden’ın da başrolü olan Shen Yue, beyimiz ise Hu Yitian. Azıcık anımsayalım mı. İşte video.

Başrol kızı eziklemeyi, parasını çalacak düzeye çıkaran Lee Kyung Min yani Kim Rae Won sonunda kıza aşık olur, ama olana kadar izleyiciyi kendisini dövecek kadar sinirlendirir. Attic Cat’de Kim Rae Won’un estetiksiz ama sevimli halini görebilirsiniz, işte kıza seslendiği sahneler.

Tayvan Dizilerinden maço, kendini beğenmiş, çapkın ve öküz bir erkeği örnek verecek olsaydık bu Blue Lan’ın oynadığı P.S Man olurdu. Diziyi anlattığım yazıda da belirttiğim gibi yazar ve programcı olan başrol erkeğin egosu tavan yapmış durumda. Üstelik karşısındaki kızı küçüklükten beri ezikliyor. Kızın küçükken eziklediği kız olduğundan habersiz , bir de büyüyünce eziklemeye başlıyor. Ejderha suratlı bu oyuncuyu zaten iyi bir rolde görmedim gibi, hep bad boy. Easy Fortune, Happy Life dizisinde de tam bir öküz. Allahtan adamın çekici bir tarafı var da dizileri izleniyor.

Japon Dizilerinden birinin başrollerinden biri de tanımımıza bir miktar uyuyor. A Girl and Three Sweethearts dizisinde üç erkek kardeşin yanında pastacı olarak işe başlayan kızımız iki kardeşle de yakınlaşır , ama Kento Yamazaki’nin oynadığı Toma tam bir baş belasıdır. Başlarda kavga gürültü eksik olmaz. Sonunda aşık olsa da o da Pasta’daki Lee Sun Gyun gibi çok da sürünmez. Bu aşçılarda bir damar var sanırım geçmeyen. Huysuza bakar mısınız 🙂 Bir video.

Bu konuyu anlatırken her ne kadar Secret Garden’ın huysuzundan söz ettiysek de Hyun Bin’in My Lovely Sam Soon dizisinde de benzer bir rolü olduğunu belirtelim. Kızımız çok ezik değildi Allahtan, hele bir yerden sonra resmen o dövmüş çocuğu. Ama Jin Hun’da kendisini beğenmişlik, kıskançlık, sahiplenme, kızı onu bunu şunu kullanarak sonuna kadar çalıştırma, görücü usulü randevularını basıp pişmiş aşa soğuk su katma, her şey vardı. Sonunda kıskançlıktan kudurunca kızı erkekler tuvaletine çekip öptü de içimiz rahat etti. Gerçi ondan sonra da işlerin sarpa sardığı çok oldu, ama Hyun Bin buradaki rolüyle de izlenmeye değer bence. Kim Sun Ah zaten harika oynuyor. Hemen bir video verelim.

Yazıyı bir Tayvan dizisi ile bitirelim. Just You.

Başrolleri Aaron Yan ile Puff Kuo paylaşıyor. Her ne kadar geçen yıl Aaron Yan’ın pek de hoş olmayan bir biçimde gay olduğu ortaya çıktıysa da, diziyi gerçek hayatı düşünmeden izlerseniz çok eğlenceli. Çocuk burnu büyük, sinirilleti, temizlik hastası, kızı delirtti. Aynı evde yaşamaya başlamışlardı çünkü. İş yerinde de kızın patronuydu. Alay, aşağılama , kıyamet derken aşk tabii. İşte şuradan videosuna bakabilirsiniz.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: