Kore Dizilerinin En Sevdiğim Sahneleri / Dördüncü Bölüm

Çoğumuz için en güzel ve özel dizilerden biriydi Kill Me Heal Me. Başrol oyuncuları da iki değil, ikiden çok fazlaydı. Biri genç kız, yedi farklı karakter +başrol kızımız. Ji Sung, Hwang Jung Eum ikilisinin yanına Park Seo Joon da katılınca dizi tadından yenmez olmuştu.

Hemen aklıma gelen o kadar çok sahne var ki. Daha ilk bölümden Shin Se Gi’nin 7 Ocak 2015 saat 10, sana vurulduğum an dediği sahne örneğin.

Çekiciliği yetmiyormuş gibi, ikinci bölümde de soyunduydu hazret. İşte o sahne.

Bu da fotoğrafı

Bu yüze sahip tek ben varım, yüzü benim gibi olup ismi sahte olan ben değilim diyor. Ayol o yüz unutulur mu 🙂

Beşinci bölümde öpüşmeyi Shin Se Gi başlatmış, Cha Do Hyun tamamlamıştı. Veee sahne.

Aynı bölümde Perry Park ile dans sahnesi de vardı.

6. Bölümde Ahn Yo Seob ile tanıştık. İşte onun sahnesi.

Sekizinci bölüm Yo Na’lı sahneler başladı, tabii eğlence de. İşte ilk ortaya çıktığı sahne. İkili çift ödülü bile aldı o sahneler yüzünden. İşte unutulmaz sahnelerden bazıları. Oppaaa sahnesi.  

Bana onun telefon numarasını ver sahnesi.     

Ben askere gidiyorum sahnesi.

Bu da karma sahnelerden oluşan video. 

Fanlar Yo Na için çok video yapmışlar.

Hey Na Na şarkısı eşliğindeki sahneler.

Ri-Jin’in Cha Do Hyun’ı Shin Se Gi sanıp azarladığı bir sahne vardı. Uzun zamandır dönmemişti Cha Do hyun. Sonra o olduğunu anlayınca ağlamıştı. İşte o sahne.

Cha Do Hyun’ın bir gün daha istediği şu sahne. Sahne sonunda hem Ji Sung hem Park Seo Joon ağlıyorlar. Var mı böylesi. Buyurun burada.

Shin Se Gi gitmeden önceki son öpücük sahnesi.

Yazımda da demiştim ya, ben olsam Shin Se Gi’yi tutar, Cha Do Hyun’ı gönderirdim, ya da her ikisi de kalsa olmaz mıydı ?

Bir de çok sevimli rap sahnesi vardı.

17. Bölüm Ri jin depresyonda Ri-On onu kendine getirmeye çalışıyor. Böyle yaparsan abin olmayacağım sahnesi. 

Cha Do Hyun sonunda dayanamayıp Ri- Jin’in yanına gelmiş.  Yo Na olmuş, Ri On’u taciz etmesin diye bağlanmış. Cha Do Hyun olarak konuştuklarında abi içeri giriyor ve Yo Na taklidi yapıyor. İşte burada. 

Vee Ri On’un erkek değil ağabey gibi yaşaması gereğinin kafasına dank ettiği o acıklı sahne, arka plandaki OST’u da kendi söylüyor.

Shin Se Gi’nin sen karışma dediği için önce beklediği ve fakat sonra Ri Jin’in çığlıklarını duyunca koşup kurtardığı sahne.   Adamım Shin Se Gi valla her eve bir tane lazım.

Bir de derleme videosu.

Bu dizide etkileyici çok sahne vardı, ama yine de benim en sevdiğim sahne çiftin ayrılmalarından sonra kızın bıraktığı notu izleyen Cha Do Hyun’ın ağlama sahnesiydi.Bu sahneyi editlemem çok zaman alacak. O yüzden isteyenler 17. bölümden açıp izleyebilir. Nette olan videoyu kaldırmışlar çünkü.

Tabii dizinin son sahnesi de çok şekerdi. Bir de Manchurian Violet şarkısının stüdyo versiyonunu koyalım.  Ji Sung’un dizilerini ayrı ayrı yazacağım. Her biri ayrı güzel çünkü.

Kill Me Heal Me ile birlikte hangi diziyi yazayım diye düşündüm. Aynı oyuncuların olmadığı bir diziyi seçtim. Oh My Venus.  

Kill me Heal me ile tamamen ayrı klasman ve konuda olmalarına rağmen ortak olan özellik aşk dolu erkek karakterler ve güçlü, meslek sahibi  kadın başroller. Oh My Venus de çok sevdiğim pek çok sahne içeren bir dizi. İşin duruyorum.

Shin Min Ah’ın otelde kurtarıldığı sahne.

Çalışma sahnesi. Yanlışlıkla öpüşüyoruz da. Bu nasıl sahneyse artık, çalışılıyor mu, başka bir şeyler mi hedefleniyor belli değil.

O gamzenin ilk fark edildiği sahne.

Önce yağmur altında şemsiye öpücüğü sahnesi. .   6. Bölüm

Ara bozulmuş, Shin Min Ah memlekete kaçmış. beyimiz arkasından geliyor. Köprü üstünde kucaklaşa sahnesi, ne hoştu ya.

Ardından çift atkılarıyla yürüyüş sahnesi. 

Beraber sarılıp yatalım. Kızın memleketteki evinde. İşte o sahne.   Daha sonraki bir sahne ile de birleştirilmiş, kapı önü sahnesi. Yine o yatak sahnesinden. 

Kızımızın çocuğa kol kanat gerdiği sahne.  Chaebol olmak kolay değil.

Biz çıkıyoruz itiraf sahnesi.

So Ji Sub’un  bornozla gösteri yaptığı sahne. Shin Min Ah’ın dibi düşmüş tabii.

Çift masajı sahnesi.

Biraz zayıflamışız ödül lazım tabii 🙂  Lokanta sahnesi. 

Bizim kız üçüzleri yürüyüşe götürüyor.

Yatakta öpücük sahnesi.

Bugün çok güzeldin sahnesi.

Kahvaltıda romans . Evdeki çocuklar çakmasın.

Ünlü mü ünlü gamze öpücüğü fırlatma sahnesi.

Bizim üçüzleri, gerçek Kore üçüzleriyle harmanlamışlar bir videoda, çok şekerdi. Bizimkilerin sahnesi Christmas kutlamasından tabii.

Acıklı hastane sahnesi. 

Ayrılıktan sonra kavuşma sahnesi.

Kavuşmadan sonra ağlama sahnesi.

Hepimizi kırıp geçiren o evlenme teklifi sahnesi. Kızlarımız hala böyle evlenme teklifleri beklediklerinden evde kalıyorlar. Kendi ördüğü atkının ponponunun içine bir adet yüzük saklayan başrol erkek.  İşte sahne.

Dadıthan moments. tatlı mı tatlı.

Azıcık daha uyuyalım.

Kayınvalide ile tanışma sahnesi.

Büyükanne çocuk istemiş, yapmasak olmaz. İşte o sahne.

Son sahne Sürpriz ikiz bekliyorum.

En son bir de derleme sahne koyalım ortaya karışık. Bu iki diziyle bugünkü yazıyı da bitirelim. Arkası yarın 🙂

You may also like...

5 Responses

  1. Oceanblue says:

    Benim için Kill Me Heal Me deyince akan sular durur. Üstüne başka dizi tanımıyorum valla 🙂 Bu yazı dizisini daha yeni okudum bitirdim. izlediklerimi okuyup ötekileri atlayarak tabiki spoi dolu olduklarını bildiğimden 🙂 En sonunda KMHM den de bahsetmissiniz uzun süre sonra bi tekrar yapmış oldum 🙂 En çok ayılıp bayıldığım hayran olduğum sahne dikkatimi çekti Shin Se Gi’nin arabada beklerken sürekli Çencaa demesi ve en sonunda kebburii yapışı <3 🙂 İzlemelere doyamadığım sahne benim de o 🙂 🙂

    • Deli Ajumma says:

      Ve fakat o Shin Se Gi işte. Ji Sung kılıktan kılığa geçtikçe nasıl farklı birini izlemiş gibi oluyoruz. Adam bir bakışla Cha Do Hyun bir diğeriyle Shin Se Gi oluveriyor. Yo Na’yı, Ferry Park’ı filan saymıyorum bile. Oyunculuk bu olsa gerek 🙂

  2. Timmer says:

    Uyuyamayınca ne mi yapılır ? Deli ajummanın bloğu açılır yazıları okunur. Kill me heal me’yi kaç yıl önce izledim hatırlamıyorum bile ama böyle okuyunca sanki o günlere dönüyorum. Benim içinde çok çok özel bir dizi . Psikoloji öğrencisiyim hocam hayatınız boyunca bile karşılaşmazsınız belki dedi bir OKB hastası ile. Ben taaaa ne zaman karşılaştım cha Do Hyunla. Ben Ri On hastasıydım o zamanlar çok tatlı geliyordu ergenliğinde verdiği bir şevkle yoo na gibi geziyordum ? Sen yaz ben okuyayım Deli ajumma teşekkür ederim ❣️

  3. Selenay says:

    Oh ne güzel yorumlar bunlar, sahnelerin videoları bırakılmış. Sizi ilk defa keşfettim. Bayıldım bayıldım. Kill me Heal me, efsanedir efendim. Aksi iddia edilmez. Beni çok fazla derinden etkiledi, mükemmel sahneleri tekrwr izlemiş oldum sayenizde. Ah çocukluk travmaları, ah onlar işte bu kadar etkiliyor insanı… elinize sağlık.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: