Bromansı romansından tatlı dizi / Woman with a suitcase

 

1

Joo Jin Mo yeni diziyle geri dönüyor dediler sevindim, yanında Lee Joon da var dediklerinde iyice sevindirik oldum. O ara kadın oyuncuya baktım Choi Ji Woo. Pek sevdiğim oyunculardan, hep ayağı yere sağlam basan karakterleri canlandırmıştır. En son 20 Again’de gamzeli yakışıklı Lee Sang Yoon ile izlemiştim. Bir de avukat dizisi. Doktor dizileri kadar avukat dizilerini de severim. Heyecanla bekledim tabii.

O ara Twitter’da sohbet ettiğim arkadaşların Joo Jin Mo’ya yaklaşımı ya ” AAA Goryeo kralı” ( Empress Ki izlemiş Joo Jin Mo’dan hoşlanmış,)  ya da Ji Chang Woo’cu ( dolayısıyla JJM’dan nefret etmiş ) “iyy Goryeo kralı”  şeklindeydi. Haa bir de My Love Eun Dong izleyenler var, onların ağzı kulağında tabii, hala diziyi arkadaşlarına tavsiye etmekle meşguller, “İzlemediysen, izle mutlaka” diye. A Frozen Flower izleyen takımdan hiç söz etmiyorum, onlar Joo Jin Mo’nun ne kadar müthiş bir oyuncu olduğunun zaten farkındalar. Lee Joon’cular da azınlıkta değildi. Ben Gap Dong ve Mr Back‘de  izleyip sevmiştim eski MBLAQ üyesi, dans eğitimli bu sevimli çocuğu. Bakın itiraf edeyim Vampire Detective’de izlemedim, Vampir öykülerinden nefret ederim çünkü. En son vampir deneyimim  Buffy the Vampire Slayer ve ardından Angel izlemekle sınırlı kaldı.

Bir de dizi izleye izleye artık deneyimli olduk. Hemen senariste baktım başka neler yazmış diye. Gap Dong’un senaristiymiş. Karakteri yazarken Lee Joon’u düşünerek mi yazdı acaba ? Yönetmen ise Pasta ve Miss Korea’nın yönetmeni.

Diziye böyle başladık 🙂

 

12

Böyle devam edip

13

Böyle bitirdik

 

5

Hep iyi arkadaş oldular 🙂

 

Dizinin romans özetini tek bir fotoğraf ile anlatabilirim :

 

3

 

Dizinin konusuna gelince, Ham Bok Geo ki herkes Hamburger diyordu kendisine, savcılıktan istifa etmiş ve paparazzilik yapan ( Ama öyle böyle değil, gizli servis gibi çalışıyorlar ve gizli servisle birlikte çalıştıklarına dair dedikodular var ) bir CEO. Kızımız da yardımcı avukat, çok parlak ama avukat değil. Niye? Çünkü sınav korkusu var, sınavlara girip girip heyecanlanıp terleyip geri çıkmış. Lee Joon da çömez avukat. Bir de kızın kardeşi var, o da avukat, üvey ablası çalışıp onu okutmuş, o da kıskanıp duruyor kızı ve kötü tarafa geçiyor bir yerden sonra. Another Miss Oh’nun güzel OH’su. Sonra savcıyı görevinden istifa ettiren olay bir ucundan gelip kızı buluyor. ondan sonrası keşmekeş zaten.

mss

Tabii dizi temelde avukat dizisi olduğundan karakterlerin hayatlarını altüst edecek kötülükler oluyor, başrol çiftin ikisi de farklı zamanlarda  hapse düşüyor, dizinin başından sonuna kadar  avukatların ikisi de kıza aşık oluyor. Birbirleriyle habire didişip duruyorlar. Kız ikisine de yüz vermiyor aşk açısından. Ama iki erkek de ne yapıp yapıp kızı öpüyorlar :
10

14

Kız aslında dizinin başında evliydi, sonra boşandı. Bu iki erkeğin kız için savaşması bence dizinin en sevimli yönüydü. Geriye kalan zaten davalar, cinayetler, mahkemeler tipik avukatlı dizilerdeki gibi.

 

22

 

Sonunda kız kime mi kaldı, izleyin de görün anacım, pek çok sevimli sahnesi olan sürükleyici bir avukat dizisi kendileri . Dizi müzikleri de harika, ben en çok 10cm’nin If you come parçasını beğendim .

 

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: