Tek gecelik ilişki adamlarının kaçınılmaz sonu / Mood of the Day

Ayın tutulduğu bir gün için iyi bir romantik komedi diye düşünmüştüm dün akşam. Tam isabetmiş. Bu ikili hoş bir kimyayla, sevimli bir çift olmuş.

1

Filmimiz 2016 yapımı, başrollerini Moon  Chae Won ve Yoo Yeon Seok paylaşıyor. Chae Won bildiğiniz gibi Good Bye Mr Black dizisiyle de küçük ekrana dönüşünü gerçekleştirmiş bulunuyor. Ben  ilk bölümü sıkılıp yarıda bıraktıysam da, bu Chae Won yüzünden olmadı, Lee Jin Wook ‘u biraz sulu zırtlak bulduğumu itiraf edeyim. Yoo Yeon Suk ise alaycı tavrı, hemen her dizi ve filmde gördüğümüz laf sokmaları, şakaları ve hoş gülümseyişiyle bu filmde de göz okşuyor.

4Chae Won 10 yıldır aynı adamla çıkan ve bir kozmetik şirketinde çalışan, uzun süreli ilişkileri  ve aşkı yeğleyen genç bir kadındır. 15 yıl çıktığı ilk aşkının en yakın arkadaşıyla evleneceğini duyup bir miktar bozulmuştur. Şimdiki ilişkisi de alışkanlığa dönmüş gözükmektedir.

Yoo Yeon Seok ise eski basketbol oyuncusu, yeni basketbol menajeridir. Onun uzmanlığı da tek gecelik ilişkiler yaşayıp, sonra kızları unutma konusundadır. Arkadaşı ve menajeri olduğu ünlü basketbol oyuncusunu NBA’ye göndermeye çalışmaktadır. Kızımız ise aynı oyuncu ile ilgili bir reklam filmi çekimi konusunda görüşmek istemektedir. Bu noktada ikili Busan treninde karşılaşırlar. Çapkın çocuğumuz kıza onunla yatmak istediğini söyler.

Film bu noktadan sonra birlikte geçirdikleri 24 saati anlatır.

3

Klaisk bir sahne, bu Koreliler ayak fetişisti, bak söylemedi demeyin

2

6

Kız başlangıçta çocuğa “Ben senin bildiğin kızlardan değilim.” der. Çocuk ısrarını sürdürür. Tabii her bu tip filmde olduğu gibi bir yakınlaşma başlayacaktır. Buraları filmi izleyenler görsün. Sonunda ayrılık zamanı gelir.

7

Bu Yoo Yeon Seok’un gülümsemesi kadar, böyle gözleri dolu dolu, acıklı bir şekilde baktığı köpek yavrusu halleri de güzel. Bu karede öyle bakıyordu işte.

Sonra şehirde ikinci fasıl başlar, çiftimiz kendi yollarına mı gidecek, kavuşacak mı onu da izleyip görün efendim. Ben filmi izlerken eğlendim, darısı sizin başınıza.

Son Not. Yardımcı rollerden birinde Kim Seul Gi var.

5

You may also like...

3 Responses

  1. dilek says:

    Eğlenceli bir filmdi. Ukala rolünun en yakistigi aktor Yoo Yeon Seok. Yeni dizisinde Kim Ta Re’yi buna yar etmeyecek o senarist gibi geliyor ya göreceğiz.

  2. dilek says:

    Evet ikinci erkek 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: