Ji Sung’tan az biraz yaramazca bir romantik komedi film, My P.S.Partner Ya da Whatcha Wearin’?

ps5

Efendim yaz tatilimiz bitmiş olup şehre dönmüş bulunmaktayız. Bu da ağır ve hemen biten internet belasından kurtulmuş olmamız anlamına geliyor. Yani sözün özü her gün dizilerimi, artı filmlerimi izleyebileceğim.

Kill Me Heal Me’nin arkada bıraktığı Ji Sung tutkusu, Secret Love izlerken bir de filmlerine bakayım düşüncesi oluşturdu. Bu P. S Partner da epeydir aklımdaydı. Bugün seyrettim. Bu film azıcık +18, yani mezhebiniz çok geniş değilse ailenizle izlemeyin derim .  Ama  arkadaşlarınız ile  izleyebilirsiniz. Filmin adındaki P.S Phone Sex yani telefon seksi. Filmin diğer adı da telefon seksinde sıklıkla kullanılan “Şu anda üzerinde ne var, ne giyiyorsun?” sorusu.

ps4

Kız arkadaşından ayrılmış Hyun-Seung ( Ji Sung ) ile beş yıllık ilişkisinde aradığını bulamamış, erkek arkadaşının onu aldattığını anladığı halde susmuş, evlilik teklifi bekleyen Yoon-jung kızın erkek arkadaşı yerine  Hyun Seung’u arayıp telefon seksi yapması sonucu karşılaşır, daha sonra bu arkadaşlığı kendi ilişkilerini birbirlerine anlatma ve resmen tanışma süreciyle sürdürür. Tabii bu arada kızın hala ayrılamadığı erkek arkadaşı, çocuğun eski kız arkadaşı ve ikilinin arkadaş ve aile çevresini de görürüz.

ps2

Tabii atla deve değil beklenen olur, ikili birbirine aşık olur. Filmin pek çok başka filmde de işlenen konusu farklı değil, ama işlenişi pek bir sevimli. Kızımız bana epeyce rötuşlu gibi geldi. Ji Sung burada şarkı sözü yazarı, bu filmde söylediği ve filmin en çarpıcı sahnesinde dinlediğimiz şarkı, biraz edepsizce olmasına rağmen filme cuk oturmuş. Şuradan izleyebilirsiniz. Filmdeki sahneyi koymuyorum, isteyenler filmde izlesinler.

Bu da trailer :

Bu arada Ji Sung’cuğumun sevgili hanımı kızımızı ben doğurdum, niye bana değil de babasına benziyor diye ahlanıp vahlanıyormuş. Ne diyeceğimi şaşırdım, bizde evlenmeden önce çocuğumuz olsun, sevdiğim adama ya da kadına benzesin hayalleri kurulmaz mı ? Dünya ne kadar değişti a dostlar, boşuna ajumma olmadık demek ki 🙂

 

 

You may also like...

1 Response

  1. nebile says:

    Ji sung bir türk kızı alsa böyle mi olurdu :):) senden çocuğum olsun istiyorum, gözleri senin gibi baksın diye şarkı yapılmışlığı bile var. Yazık oldu çocuğa :):)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: