GONG YOO’YU HİÇ BÖYLE GÖRMEDİNİZ, S DIARY

s2Ajummalığın olmaza olmazlarından biri, senkronize iki üç iş yapıp, zamandan kazanmaktır. Ben de biriken ütüleri görünce, bari ütüyle birlikte film seyredeyim dedim. Epeydir Gong Yoo’nun Spy Girl’ünü izlemek istiyordum. Ama ilk on dakikadan sonra seyredemeyeceğimi anlayıp, yeniden arayışa girdim. 2004 yapımı S Diary’i görüp, oyuncu listesinde Hem Jang Hyuk, hem Gong Yoo hem de Kim Sun Ah’yı farkedince “Yahu ben bunu nasıl görmemişim önceden dedim. Yönetmen Kwon Jong Kwan.

Film 2004 tarihli My Lovely Kim Sam Sun’dan bir yıl önce yani. Sun Ah hoş bir tombulluk içinde. Film son sevgilisi Jang Hyuk ile tartışmalarıyla başlıyor. Hyuk’da Sun Ah ile aynı dönem oyunculuğa başlayanlardan ve kankalar. Filmde Jang Hyuk’la aşkı fazlaca irdelenmemiş. Sadece önceki sevgililerine sor bakalım seni sevmişler mi? sorusundan yola çıkarak ilk sevgilisi ve sonraki iki sevgilisiyle olan ilişkilerini izliyoruz Jin-Hee’nin. Görünüşe bakılırsa tüm sevgilileri kendisini kullanmış gibi gözüküyor.Her sevgilisiyle olan süreci izledikten sonra hepsinden tazminat istiyor. Sonunda bir günlük yazıyor ve aslında sevgililerinin kendisiyle ilgili ne hissettiğini de öğreniyoruz.

Bence çok sevimli bir filmdi. İkinci sevgiliyi dövesim geldi, ilki sonradan rahip olmuş, Allah affetsin diyeceğim, ama affetmemiştir bence. Üçüncüsü de nuna donsaeng aşkıydı. Gong Yoo’nun bölümü.  Ama Gong Yoo gerçekten çok hoş bir karakter yaratmıştı. O bölüm için gerçekten filmi seyretmeye değerdi. Bu arada nette Gong Yoo’nun Sun Ah’nın ex’i olduğuna dair bazı şeyler okudum, sonra da aslında gay olduğuna dair. Kendisi 2013’te verdiği bir röportajda hayranların onu Kore’nin dört milli hazinesinden biri olarak gördüğünü söylemiş. Diğer üçü Kang Dong Won, Hyun Bin ve So Ji Sub oluyorlarmış. Müsaadenizle ben bu dörtlüye Gong Yoo’nun kankası Jo In Sung’u da katacağım.

s3

Jang Hyuk, son sevgili

s1

Gong Yoo’yu böyle görmüş müydünüz ?

Kıssadan hisse, dramaları masumiyetleri için sevsek de, ara sıra oyuncularımızı realite içinde de görmeliyiz, film seyredin anacım 🙂

 

Bu da tanıtım 🙂

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: