İNTİKAM MAKİNESİ KIM SUN AH “THE FIVE ” DA

kim2

The Five Jeong Yeon-shik tarafından yönetilmiş, 2013 yapımı bir film. Dün akşam salondan odalara dolaşarak, bazı sahnelerde gözlerimi kapatarak izledim.

Filmde Kim Sun Ah’nın oynaması seyretme kararı almama yol açtı. Kim Sun Ah, Gong Hyo Jin ile birlikte benim favori kadın oyuncum çünkü. Kanser olduğu dizi hariç diğer dizilerini izledim. Şimdi de Joo Sang Wook ile birlikte oynadıkları The Masked Prosecutor dizisine başlayacağım. İki sevdiğim oyuncu. Kim Sun ah 1975 doğumlu olmasına rağmen, hala ne kadar genç gözüküyor. Kore’nin Bridget Jones’un Diary’si olan My Lovely Kim Sam Sun’un da oynadığı zaman da ne kadar sevimliydi, o kadar kilo almasına rağmen.

Filmimiz karı koca ve 14 yaşında bir kız çocuğundan oluşan mutlu ailenin hayatlarının,  kızın bir seri katilin son kurbanını adamla birlikte markette görmüş olmasıyla yok olmasını anlatır. Kocası ve kızını katleden seri katilin peşine mutsuz, yıkık, üstelik de sakat bir biçimde başlayan Eun Ah ( Kim Sun Ah ) intikam almak ister. Hastanedeyken kızının yaşamını kurtarmak için az kalsın kendisini öldürecek olan doktorun da aracılığıyla, organlarına ihtiyaç duyan, işine yarayacak dört kişiye ulaşır. Bundan sonrası kaçıp kovalama, heyecan fırtınası biçiminde sürer.

kim1

 

Yardımcı oyunculardan bir pek çok dizide gördüğümüz Shin Jung Geun ( Pinokyo’da, City Hall’de, Scent of a woman’da, Hard Day ve Greatly Secretly’de de vardı. Burada retinaya ihtiyaç duyan mühendis rolü oynuyor.

pinocchio-16-shin-jung-geun-final

Robber ve The Flu’da rastladığım Ma Dong-Seok burada eski gansteri oynuyordu. Bu adamın oyunculuğunu beğeniyorum.

dong-seok

 

 

Eğer benim gibi korkunç, ürkünç sahnelerden hoşlanmıyorsanız, arada gözlerinizi kapamanız gerekebilir, ben resmen salondan odaya kaçıp, şimdi ne oldu diye bizim ajussiye sordum 🙂 Son olarak  işte trailer :

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: