KONU JOO SANG WOOK OLUNCA, HER KADIN KURNAZ OLUR, CUNNING SINGLE LADY

Cunning_Single_LadyMBC2014-3

Diziye Joo Sang Wook’yu merak ettiğim için başladım. Lee Min Jung’u ise Big’de görüp beğenmiştim zaten. Hatta kendinden yaşlı, çapkın kocasının yaptıklarına sinir olup, boşansın da kurtulsun, bu salaktan diye düşünürken hamile kalıp doğurduğu için hayal kırıklığına bile uğramıştım.  Joo Sang Wook sevdiğim erkek oyuncular arasında yerini aldı. Gerçi Jang Hyuk, Jo in Sung, Lee Sun Kyun ve Gong Yoo’dan sonra geliyor, ama olsun.

 

Dizimiz bir geek ile tanışıp, memur olduktan sonra evlenen güzel Na Ae Ra’nın kocası kendi işimi kuracağım diye işi bırakmasından sonra yaşadığı zorluklardan yılıp boşanması  ve kocası Cha Jung Woo’nun başarılı ve zengin olduğunu görüp, onu tekrar geri kazanma yolunda yaptıklarını anlatıyor. İşler bu kadar da basit değil tabii ki. Bir süre sonra görüyoruz ki, parasız kalan kadının kocasını boşaması gibi görülen vefasızlığın altında başka nedenler var. Aslında birbirlerine sinir olan çiftin içinde hala birbirlerini unutamamaları ve birbirlerine aşkla bağlı olmaları gerçeği yatıyor. Her dizide olduğu gibi burada da second lead kızımız ve oğlumuz da var ve kardeşler. Çocuk ne kadar sevimliyse, kız da o kadar sinirilleti.

Bu da second lead, Seo Kang Joon

lady5

 

Bu da kolaj :

lady7

 

Kızımız kocasını güneşten korurken 🙂 Diziyi genel olarak değerlendirecek olursak, çok sevimli sahneler vardı. Kıskançlık sahneleri özellikle. Beyimiz eski karısının çıtır oğlana gideceğinden korkup, peşine düştü, ona iş verip doğum gününde ofiste çalıştırdı, çocukla yarışmalara kalkıp, her şey gençlikle bitmiyor demelere kalktı, çok komikti. Second leadimizde başta sevimli ve çok komikti, ama sonra o da acımasız olmaya kalktı, hoş olmadı, Allahtan çabuk kendisine geldi.

Kızın ailesi de ilginçti. Hayırsız erkek kardeş ögesi bu dizide de vardı. Bunlar nedense dolandırıcı olur, kızın parasını yerler. Baba da kardeşten halliceydi. Çocuk da bu kadar zaman bunların damadı olmuş, hala ne mal olduklarını anlamamış dedirtti. Zaten esas çocuğun bir şebek, saf hali var. O kadar IQ ne işe yarıyor bilmiyorum.

Son olarak Jung Woo’nun asistanından söz etmesek olmaz. Gil Yo-Han. Yani  L  şarkıcı, oyuncu, Infinite’den.  Şöyle de şeker bişi :

gil-yo-han

L

OST’da güzeldi. Ben indirip, dinlemeye başladım bile.

Bu da diziden  bazı sahneler 

 

 

 

You may also like...

2 Responses

  1. dileksem says:

    Çok eğlenceli bir dizi olarak hatırlayacağım. Tek kusuru mesajlaşma programinin adına don’t talk koyulmasiydi 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: