Ben Jang Hyuk’u gördüm, ya siz ? / Tell Me What You Saw

OCN Polisiye dizileri bizim yobo ile birlikte izlediğimiz dizilerden oluyor genellikle. Çoğu seri katillerle ilgili oluyor ki, benim de özel ilgi alanıma girer genellikle. Seri katil kitapları okumuşluğum, belgeselleri izlemişliğim çoktur. İşte Jang Hyuk’lu Tell me What You Saw’u görünce de, “Özledim Jang Hyuk’u, eşimle bunu izleriz biz!” dedim.

Jang Hyuk’un tarihi dizilerini izleyemiyorum. Son dizisi de tarihiydi. Üstelik iki yakışıklı Yang Se Jong ve Woo Do Hwan ile oynuyordu, buna rağmen onu da ilk bölümün yarısına kadar izleyebildim. Zaten kendisine çok yakışmasına rağmen artıkromantik komedilerde göremiyoruz bari polisiyelerini izleyelim. Kendisini en son yine bir OCN dizisi olan Voice’de izlemiştim. Bu dizide eşini bir seri katile kurban veren ünlü bir profiler’ı ( Karakter Çözümleyici polis ) Oh Hyun Jae’yi oynuyordu.

16 bölümlük dizinin yönetmeni Lee Joon Hyung’un daha önce yönettiği dizileri izlememişim. İki senarist hakkında da bilgi bulamadım. Ama son dört bölüme gelinceye kadar sürükleyici ve merak uyandırıcı bir diziydi. Son dört bölümde ise mantık hataları ve zorlamalar o kadar arttı ki, özellikle eşimi hayal kırıklığına uğrattı.

Dizinin iki kadın kahramanından biri Soo Young’tu. Jung Kyung Ho’nun da sevgilisi olan Girls’ Generation üyesi bu yocamızı severim. Son oynadığı uzun aile dizisini izlemedim ama en son 38 Task Force’da izlemiştim kendilerini. Burada resim hafızası kuvvetli bir çömez polisti. Gördüğü her şeyi anımsama yeteneği olan Cha Soo Young annesini bir vur kaç kazasında kaybettikten sonra , katilini yakalama amacıyla polis olmuştur.

İkinci kadın karakter sevimsiz mi sevimsiz Jin Seo Yeon’du. Dizinin başından sonuna kadına sinir oldum. Ben bu kadını eski dizilerden Ji Sung’lu New Heart‘ta izlemişim. Ama zerre hatırlamıyorum. Bu yoca da şef Hwanh’ı oynuyordu.

Deneyimli iyi polisMan Soo, Ryu Seung Soo tarafından oynandı.

Dizinin şer cephesi zengindi tabii ama aralarında kötü polis Jang Hyun sung başı çekiyordu.

Yakışıklı kontenjanından Yoo Hee Je sadece polis olmakla kaldı. Romantik bir şeyler olmadı.

Joo Jin Mo gibi deneyimli oyuncular da farklı karakterler canlandırdı.

Polis ekibi toptan :

Tabii uzun saçlarıyla Jang Hyuk karizması göz alıyordu. Biri bana “Tell me what you saw” dese” Jang Hyuk’u gördüm.” derdim. Dizinin başından sonuna dek gerek konuşması , gerek hali tavrı izlenilesi bir görüntü veriyordu.

Dediğim gibi son dört bölüm “Bunlar ne biçim polis, bu kadar da salak olunur mu? Niye adamı öldürmedi ? Niye görmedi ? Niye yakalamadı ? Geri zekalı bunlar! ” nidalarıyla izleyip bitirdiysek de, özellikle Jang Hyuk sevenlerin izleyebileceği bir diziydi. Yaaa, bu adam bu karizmaya romantik komedi oynamayarak yazık ediyor. Tamam evlisin, çocuklusun, mutlusun, bak Yoo Ji Tae’ye bu yaşta evli Lee Bo Young ile romantik dizi çekiyor. Senin neyin eksik ? diye sorası geliyor insanın. Acaba yenge mi çok kıskanç bilmiyorum ki 🙂

Dizi müziği full album şurada.

You may also like...

1 Response

  1. Jale Çağan Abadan says:

    Ben de dizide sadece Jang Hyuk gördüm … Daha da görmek isterim … Ellerinize sağlık …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: