Keşke Köprü Üzerinde Kalsaydı Bu Aşk / Touch Your Heart

Lee Dong Wook ve Yoo In Na’yı en son Goblin‘de hüzünlü bir çift olarak izlemiş, hatta bazılarımız ilk çiftten daha çok beğenmiştik. Açık söyleyeyim Gong Yoo favori oyuncularımdan olmasına rağmen, benim çiftim de Peach Couple yani Lee Dong Wook – Yoo In Na çiftiydi Goblin’de. Onlara yazılan sonu da beğenmemiştim. Birbirlerini unutup, yeniden yaşamda beraber olmuşlardı. Gerçi mutluydular ama içime sinmemişti. O yüzden yeni bir dizide aşklarını izleme düşüncesi beni sevindirmişti.

Dizinin ilk tanıtımlarında köprü üzerindeki çift ile , Goblin’e gönderme yapılmıştı.

Dizi TVN’de 16 bölüm olarak oynayıp, bitti. Yönetmeni Park Joon Hwa What’s Wrong With Secretary Kim, Because this is my first life, Let’s eat dizilerinin yönetmeni, Web romanı yazarı ise Yegeo. Dizi ünlü, çok sevilen ama oyunculuğu kötü Oh Yun Seo’nun peşine takılan bir chaebol erkeğin tuzağına düşüp, uyuşturucu kullandığının sanılması ile başlayan itibar kaybetme sürecini anlatarak başlıyor. Yun Seo önemli bir dizide avukat rolü oynayabilme uğruna bir avukatlık şirketinde konuya vakıf olmak için çalışmaya başlar. Avukat Kwon Jung Rok’un sekreteri olur. ( Lee Dong Wook ) Başta avukat onunla anlaşamaz, aşağılarsa da sonra işler rayına oturur ve aşk başlar. Bu arada avukatın üniversiteden yakın arkadaşları ikinci çift, şirketteki avukatlardan ikisi de üçüncü çift olarak sunulur.

Bu ara Life is beautiful’da izlediğim 2017’de Kim So Yeon ile evlenen Lee Sang Woo sevimli bir karakter çizmişti. Bu çocuğu gay çiftte bile sevdim, dizilerini de teker teker izlemeye karar verdim.

Şirketteki diğer çalışanlar da hep sevimli tiplerdi. Dizide bir tek kızın takıntılı eski sevgilisi vardı, o da görüp görebileceğiniz en zayıf kötü karakterdi.

Bu son iki avukattan da bir çift çıkar diye bekledik, ama çok da bir sonuca ulaşmadı.

Dizide iki ünlü misafir oyuncu da vardı. Jang Ki Young DOTS’tan alınma bir sahne ile geldi huzurlarımıza, Joong Ki kadar olmasa da, pek karizmatikti doğrusu.

Chansung ise şıpsevdi kadın avukatın hoşlandığı teslimatçı rolündeydi.

Dizi tabii temelinde bir hukuk dizisi olmadığı için konular çok hafif kaldı. Lee Dong Wook yakışıklı, Yoo In Na güzeldi. Yoo In Na bir estetik harikası olmasına rağmen, güzel olmuş itiraf edelim.Bazen doğal durmuyor tipler estetikten sonra çünkü. Yalnız bir karış boyası çıkmış saçlarla nasıl ünlü bir oyuncuyu canlandırdı anlayabilmiş değilim. Şimdi Lee Dong Wook’un buradaki rolü Goblin’deki rolünü unutturacak bir rol değildi. Hele hele Hotel King‘teki Cha Jae Wan’ın uzaktan yakından yanına yaklaşamazdı. Oyuncunun yazdığım diğer dizileri Bubble Gum‘ ve Scent of Woman linklerini de verelim.

İkilinin mıç mıç sevgili hallerini izlerken bazen dayanamayıp gözlerimi kapattım, çok sinirdi. Aslında buraya yakışan İngilizce bir sözcük var cheesy, ama karşılık olarak Türkçe tek bir sözcük yok. Kabak tadı veren şeyler için, ya da kalitesiz, rüküş, ucuz filan şeyler için de kullanılır. İkisi de deneyimsiz aşıklarmış sözde, ama yaşları olgun aşık rolü oynamaları gereken yaştı, dolayısıyla inandırıcı değildi. Yani beğenen de beğenmiş olabilir ama, ne bileyim ateşli değildi, tam olarak aşık olduklarını da hissedemedim, hiç kimya yoktu da diyemem, ama hayal kırıklığı yarattı resmen bende bu ilişki. Bu ikilinin aşkı köprü üstünde kalsaydı, daha iyi olacaktı dedim kendi kendime. Şimdi Lee Dong Wook bana şöyle yapacak, ama sorry yani.

Bu dizinin yerine Kim Jae Wook’un dizisi başlayacak, şimdi hevesle onu bekliyorum, umarım onda da hayal kırıklığına uğramam. Diziyi yarım bırakmamamın nedeni ikilinin tipini sevmem sanırım. Lee Dong Wook’tan çok Yoo In Na’nın oyununu sevdim, bunu da ekleyeyim. Lee Dong Wook’un kapasitesinin çok altında kaldığını düşünüyorum bu dizide. Senaryonun da etkisi vardır bunda büyük ihtimal.

Dizi müziği şurada.

Bir de görüntülü parça verelim. İşte şurada.

Dizi müziği güzeldi.

You may also like...

7 Responses

  1. Beyz says:

    11.bölüme geldiğimde yarıda mı bıraksam yoksa direk son bölüme mi geçsem ikilemi yaşadığım bir günde yazını görünce işte bu duygularıma yine tercüman olmuş ajumma dedim 🙂 resmen un var, şeker var ama helva olmamış durumu yaşadım. Bir türlü azrailin soğukluğunu üstünden atamamış leecim, galiba rol yapmayı unutmuş. Senaryoda da nedense bir samimiyet eksikliği var, ben bu durumu hukuk dizisi olmasına bağladım. Nedense izlemek daha fazla içimden gelmiyor ama bir tanıdığımın söylediği bir laf yüzünden artık hiçbir şeyi yarım bırakamaz oldum. Yarım bıraktığımız herşey hafızamızın bir köşesinde tamamlanmayı bekliyormuş ve bizi yoruyormuş. İş bu sebepten galiba atlaya atlaya son bölüme geçeceğim.

    Yorumunda hotel king referansını görünce de sormak istedim. Tavsiye eder misin?
    Sevgiler

    Beyz

    • Deli Ajumma says:

      Hotel King lee Dong Wook’un en sevdiğim dizisidir, dizideki partneri de bence kimyasının en çok uyuştuğu partnerdi. Aralarında bir şeyler olsun çok istedim, ama kız başkasıyla çıkıyor 🙂

  2. bülent says:

    bence sapık takipçi ile olan durumlarını biraz daha fazla üzerinde durabilirlerdi. böylece aksiyon ve gerilimiyükseltebilirlerdi. başrol deki kadın oyuncu hariç ekipteki herkesin oyunculukları güzeldi. özellikle avukatlık bürosunun başkanı ile kızın menejerinin oyunculukları süperdi.

  3. çalıkuşu says:

    dizinin son bölümünde Lee Doo-Seob ile Yang Eun-Ji arasında geçen bi sahne vardı ya parkta yürüyorlar. o sahnede arka planda bi şarkı çalıyor. şarkıyı bir türlü bulamadım. size sorayım dedim. 🙂 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: