Bukalemun Kadınla Kör Köstebek Erkek / The Beauty Inside Dizisi

Lee Min Ki ve Seo Hyun Jin daha önce filmi yapılan bir konuyla geri dönüşlerini yapıp bitirdiler. Han Hyo Joo ve çok kalabalık bir ünlü oyuncu ordusunun oynadığı filmi  şurada yazmıştım. Açıkcası daha önce başarılı bir biçimde işlenen konuyu yeniden ele almak bazı riskler içerir. Ben de dizinin aynı konuda olmasını gereksiz bulmuştum. Dizi başlayınca bazı şeylerin tornistan olduğunu gördük. Durmaksızın değişip duran kişi erkek değil kadın karakterdi ve erkek başrolde de yüz körlüğü  hastalığı vardı. ( prosopagnazi) Dolayısıyla kız ne kadar değişirse değişsin erkek için çok da tırı vırıydı 🙂 Neyse efendim şimdi biraz ayrıntıya girelim.

Lee Min Ki’nin daha önce Dal Ja’s Spring ve Because this is my first life adlı dizilerini yazmıştım. Seo Hyun Jin’in ise Another Oh Hae Young, Romantic Doctor Teacher Kim, Temperature of Love  dizilerini yazdım. İkisi de yetenekli bulup, sevdiğim oyuncular. Bu dizide ikiliye çiçeği burnunda evli Ahn Jae Hyuk ve Lee Da Hee eşilk ediyorlardı, ikinci çift olarak. Doğrusu büyük hevesle başladığım dizi ilk bölümlerde beni çok hayal kırıklığına uğrattı. Ağır mı başladı, tutkusu mu azdı neyse işte, ilk dört bölüm ha bıraktım, ha bırakacağım dedim durdum, ama bu iki oyuncuya da kıyamadım, devam ettim. Dizi dört beş bölümden sonra, özellikle ikilinin arasındaki ilişki geliştikçe açıldı. Açıldı dediysem, ikiliyi sevenlerin daha zevkle izlemesi açısından açıldı demek istiyorum. Yoksa Lee Min Ki’nin yüz körlüğü ve şirkette çektiği sıkıntılar, üvey kız kardeşiyle itişip tepişmeleri, ya da ayda bir kez değişen kızın değiştiğinde olan bitenler pek de ilgi çekici değildi. İkinci çift de uzun bir süre çocuğun rahip olmak istemesi ama devamlı yarı zamanlı işlerde kızın karşısına çıkmasıyla devam etti. İnandırıcılıktan tamamen uzak bir ilişkiydi.

 

Lee Da Hee

 

Kız değiştiğinde karakterleri oynayanlardan ikisi tanıdık, sevdiğimiz iyi oyunculardı. Biri Kim Min Suk’tu. Yine çok sevimliydi, rol çaldı.

 

Diğeri de Ra Mi Ran’dı tabii ki.

Seo Hyun Jin, dizideki adıyla Han Se Gye bir ara çocuk , bir ara da yaşlı bir adam oldu.

Üstte Han Se Gye’nin en yakın arkadaşı ve menajerini oynayan  Moon Ji In’den başka Lee Min Ki , dizideki adıyla Seo Do Jae’nin sekreterini oynayan Lee Tae Ri de sevimli iki oyuncu.

Çocuğun annesini Na Young Hee, kızın annesini ise Kim Hee Jung canlandırdı.

Tabii klişe, olmazsa olmaz sahneler illaki vardı.

Tamam kazağı kız örmüş ama yatağa onunla girmeyeydi Lee Min Ki iyiydi. Yatak sahneleri es geçildi yorobun, üstelik çift de tam bu sahneler için uygunken 🙂

L

Lee Min Ki’nin bir önceki dizisinde Goyangi vardı malumunuz, kedi, burada da kızın köpeği vardı, King Kang.

Filmin başrol oyuncusu Han Hyo Joo’nun da misafir oyuncu olabileceğini düşünmüştüm, olmadı. Dizi sonuna kadar kızın babasıyla ilgili bir ipucu duyarız demiştim, o da olmadı. Bu iki oyuncuyu özlemiştim, diziyi izlemeseydim, kim bilir ne zaman dönüş yapacaklar bir daha diye düşünüp diziyi bırakmadım. Eğer ikiliyi siz de seviyorsanız izleyin.

Dizi müziği ile ilgili şuraya bakabilirsiniz. Görüntülü olarak da  Davichi Falling in Love ve Wendy Red Welvet  GoodBye.

 

 

You may also like...

6 Responses

  1. dd says:

    dizi olmamıştı ya maalesef beğenmedim

    • Deli Ajumma says:

      Öyleydi maalesef Seo Hyun Jin’in son iki dizisi de fiyasko oldu ne yazık ki, ben de başroller yüzünden bitirdim.

  2. merve çınar says:

    Hayır her dizide kafamız nasıl bu kadar iyi tutuyo acaba :D.Banada gel bak darılırım ama kısır yaparım belkiiii 😀 .Ruhsadan inciler e bekleriiimmmmmm :*

  3. kiperg says:

    Ajummacım, yorumlarınızı çok seviyor ve ilgiyle takip ediyorum, genellikle de dizi seçimlerimi önerilerinizi dikkate alarak yapıyorum.Ancak geçen yıldan beri sadece tanıdığım ve sevdiğim başrollerin dizilerini izleme tavrımı değiştirip sevmediklerime, izlemediklerime de şans vermeye ve seçimlerimi konulara göre yapmaya başladım.Çünkü dediğiniz gibi sevdiklerimizden de beklemediğimiz kadar kötü diziler çıkabiliyor karşımıza..
    Bu dizinin orijinalini, japon filmi olarak seyretmiş ve hoşlanmamıştım o yüzden de hiç başlamamıştım.Neyse ki birşey kaybetmemiş hatta 16 saat kazanmışım, teşekkürler.

    • Deli Ajumma says:

      Ben de zamanımı boşa harcadım işte bu dizide, üstelik o ikiliden güzel bir şeyler de çıkardı senaryo iyi olsaydı, neyse geçmiş olsun 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: