En Komik Casus Dizisi / Terius Behind Me

Başta ben bunu ciddi ciddi casusluk dizisi sanmıştım. So Ji Sub Oh My Venus’yen sonra Shin Min Ah ile hiç karşılaştırılamayacak bir kızla geri dönecekti ve ben kızı daha önce hiç izlememiştim. Muhtemelen diziyi bir bölüm filan izler, bırakırım diyordum. Ama kazın ayağı öyle değilmiş. Dizi bir sevimli çıktı bir sevimli çıktı, gözlerimiz kalp kalp gülümseyerek izleyip, bitirdik.

Bir kere So Ji Sub dizide casusluktan çok çocuk bakıcılığı yaptı. Evcilik, doktorculuk, koşmaca, ebelemece ne varsa oynadı. Dizimizin iki küçük oyuncusu da öyle sevimliydi ki, “Artık evlen de çocuk yap be adam!”  dedik durduk.

Dizi 16 bölüm, son zamanki tarz ile yarım yarım 32 bölümdü. Şimdi önce kısaca konuyu anlatayım, sonra rivrive devam ederiz. Terius takma adlı Kim Bon daha önceki bir operasyonda işlerin kötü gitmesi ve romantik de bir ilişki içinde olduğu muhbir kızın öldürülmesi sonucu kaçak durumdadır ve olayı saklanırken çözmeye çalışmaktadır. 91 doğumlu olup, daha önceki dizisinde de anne rolü oynayan  Go Ae Rin ise i( Jung In Sun ) se ikiz çocukları ve kocası olan bir ev kadınıdır.Üniversiteyi bitirmesine rağmen çocuklarıyla ilgilenmektedir.  Kocası istihbarat şefinin öldürülmesine tanık olunca öldürülür. Ama o kocasının kalp krizi geçirdiğini sanmaktadır. Ae Rin’in kapı komşusu olan ajanımız çocukların ve kadının tehlikede olduğunu hissedince onları kendince korumaya alır ve çocukların bakıcısı olur. Bundan sonrası birlikte olayı çözmeleri. İşin içine çocukların okulundaki velilerin kurduğu grup girer, dünyanın en şapşal kötü adamını oynayan Reply 1994 ve Go Back Couple’da oynayan Son Ho Jun girer. İstihbarat servisinde çalışan casuslar Im Se Mi ve Uniq üyesi Sung Joo girer. Hepsi de iyi oyunculardır, dizi zevkle izlenebilir hale gelir.

Şimdi efendim en baştan başlayalım çekiştirmeye. So Ji Sub benim başlarda pek de sevmediğim bir oyuncuydu. Masters Sun’da What Happened in Bali’de filan izlemiştim, ama dizilerini izlemesem de içim rahat edebilirdi. Ama Oh My Venus sonrası bence bir değişti adam, yani belki de benim gözümde değişmiştir, ya da oyunculuğu da oturmuş olabilir bilemiyorum. Bir de bir Tweetimde de söz ettiğim gibi adam giderek gençleşiyor Benjamin Button gibi. Şu hale bakınız :

Sonra kızımız Jung In Sun. İkiz çocukları olan bir ajumma rolü yapıyor ama aslında 91 doğumlu. Epeyce bir dizide oynamış. Son dizisi de Welcome to Waikiki. Ama ben daha önce hiç bir dizisini izlememiştim. Kızı başta silik bulmuştum, ama izleyince düşüncem değişti, farklı bir ışığı var ve çok da sevimli. Bence So Ji Sub’un karşısında da ezilmedi.

 

2011 doğumlu ikizlerimize gelince, tabii ki kardeş değiller, ama çok sevimlilerdi. Bizimkilerin burun öpücüğü yaparkenki halleri müthişti. Ama son bölümde işin iyice çivisi çıktı 🙂

Oyunlar gırla gitti.

Kang Ki Young ve diğer ajummalar resmen rol çaldılar.

İşte dizinin kötü olamayan kötü adamı Son Ho Jun. Adam kızı kaçırdı bir ara, ama o kadar şapşal ki kızamıyorsunuz. Zaten her şey abartılı bir biçimde ele alınmıştı. Kült casus filmleriyle dalga geçen sahneler de çoktu.

Dizi zaten sulu zırtlak bir dizi olduğu için mantık hatası filan aramak yersizdi bence. Senarist Oh Ji Young daha önce Shopping King Louis’i yazmış. So Ji Sub North Face’in olgun yüzü olduğu için ( White Label Collection’ı da Woo Do Hwan tanıtıyor) bol bol North Face reklamı yapıldı. Son bölümde ise yerleştirilmeyen reklam kalmamıştı,  resmen bölümü reklam yerleştirmek için yazmışlar. Dizi sonu mutlu mesut bitti, herkesi sevindirdiler. Biz yine eşimle izledik, o bile bu kadarını beklemiyormuş finalden. Son olarak şunu söyleyebilirim, So Ji Sub çocuklarla sanki yıllardır çocuk bakıyormuş kadar rahattı, bir yerlerde gizlediği çocukları olduğundan şüphelenmedim değil.  Varsa Allah bağışlasın, yoksa da bir an evvel evlenip çocuk yapsın , eline çok yakışıyor.

Dizi müziğinden full albüm şurada.. Bir de görüntülü parça koyalım, işte şurada. Beyimizin kızımıza burun öpücüğü verdiği sahne de var içinde 🙂

 

You may also like...

3 Responses

  1. kiperg says:

    Diziye ortalardan biryerlerden başladığımda twitter bu dizi yüzünden yıkılıyordu..ama gerçekten çok sevimli,yormayan light bir diziydi.Karakterleri de iyi seçilmişti;bazı dizilerin sonu baştan belli gibidir,bu da öyleydi.Tatlı tatlı seyrettik..

  2. Hande says:

    Ben bunu yarım bıraktım hiç beğenmedim malesef ama bugün Master’s Sun ı bitirdi. Eski dizilerde takılmacalar yapıyorum..

  3. bülent says:

    kore erkek oyuncuları arasında en beğendiğim erkek oyuncu SO Jİ SUB. önce terrius rolünü seyrettim . ses tonu okadar güzeldiki. sonra geriye dönüp önce master sun u seyrettim. orada ki JOONG WUN karakteri muhteşemdi. daha sonra ghost dizisinde hades rolü çk güzeldi. enson oh my venüs dizisini seyrettim. 2019 da yeni dizisi çıkacakmı merak ediyorum.
    kadın oyuncunun eski dizisi olan eulara waikiki dizisini izliyorum şu an 16. bölüme geldm. ama bitiremicem galiba sıkmaya başladı

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: