Romantik Komediyi Drama Bağlama Sorunsalı / Why Why Love?

Meteor Garden 2018′i bitirdikten sonra yine ruhumu daraltmayacak bir Tayvan ya da Çin Dizisi var mı diye bakınıp, Mike He ve Rainie Yang’lı Why Why Love’ı buldum. Aaa bir baktım Kingone Wang de var, demek ki Devil beside you kadrosu tamamlanmış diye düşündüm.  Ben Mike He ve Rainie Yang uyumuna bayılıyorum.

İkili hiç açıkça çıkmamışlar, ama haklarında çıktıklarına dair hep dedikodular olmuş. Mike He 2017 yılında lise arkadaşıyla evlenmiş. Evlendiğinde kızcağız hamile olduğundan Mike He’yi evliliğe zorladı diye haberler çıkmış, zaten çocuk doğduktan dört ay sonra evlenmişler. Ama Mike “Yok artık daha neler” filan demiş. Hanım sektörden olmadığı için pek ortaya çıkmamışsa da havaalanında kocasıyla bir fotoğrafı var. Yüzünde  maske var, ama yalnızca gözlerinden bile kadının ne kadar güzel olduğu belli. Öte yandan fotoğrafı bulayım yeniden diye bakarken Mike He hakkında BoboJane adlı bir şarkıcı ile çıkmış dedikodular okudum.. Arkadaş grubu ile karaokeye gitmişler. 10 saat kesintisiz şarkı söyleişler, sabah saat 6’da bardan çıktıklarında bu şarkıcı hanım ile pek bir samimiymiş. Tabii biz arkadaşlarla eğleniyorduk, ailem etkileniyor böyle şeylerden, dava açacağım filan demiş. Ben de bu davranışa kılımyani. Madem dedikodu çıkmasın istiyorsun karaoke barda işin ne ?  Eşin ve kızınla evinde otur di mi ? Neyse, şimdi hanımın fotoğrafı, sevimli kızının fotoğrafı ile başlayalım. Daha diziye gelemedik gıybetten.

 

 

 

Rainie Yang’a gelince hala bekar. Ama erkek arkadaşı var tabii. Üstelik konserine gittiği sevgilisi, Nine Percent vokalisti Çinli Li Rong Hao kız arkadaşım diyerek çıktıklarını ayan beyan söylemiş ve kızı kendisine çekip öpmüş. Hadi bunun da videosunu verelim. Sanırım yakında evlenecekler.

Üçlünün sonuncusu Kingone Wang de gizlice evlenenlerden. Sanki suç işliyorlar. Ben bunları anlayamıyorum. Uzak doğuda çıkmayı bile skandal olarak nitelendiriyorlar nedense. Oyuncu ve şarkıcılar fanlarına aitler. ölene kadar evlenmeden kuruyup kalacaklar. Evlendiği için fanlarından özür dileyen idoller gördü bu gözler.

Diziye geçecek olursak 15 bölüm 2007 tarihli eski yani. İngilizce ve Türkçe altyazılı olarak mevcut muhtelif sitelerde. Çocukların gençlik halleri pek şekerler. İki erkek anneleri ayrı babaları aynı iki kardeşi oynuyorlar. Kingone uslu, çalışkan, iyi huylu, her zamanki gibi Mike He şeytan ki dizide de lakabı şeytan, kötü huylu, asi, ama içten duyarlı içli bakla gibi, yani Devil Beside Me’deki karakter işte, Motorsiklet yarışçısı, çocukların ikisi de anneden yana yaralı. Kıza gelince baba ölmüş aile fakir, dolandırıcı bir amca ile, işe yaramaz bir erkek kardeş var, ama herkese yardım etmeye çabalıyor filan.  Tabii iki çocuk da bunaaşık oluyor. İkinci kız büyük çocuğa aşık, ama küçük çocuk yani He’ de başta ikinci kıza aşıktı.

 

 

 

 

 

 

Şimdi hepinizin bildiği gibi bu tip  dizilerin senaryolarında bir şey yok, ben de zaten o yüzden izliyorum, yani  kafa boşaltmak için. Bu da ne güzel lay lay lom giderken , işte çekişmeler kıskançlıklar, aşık olduğunu fark etmeler, tam klişe sevdiklerim yani,  son iki bölümde bir hastalık çıkardılar. Çocuk  Wilson’s Disease’miş. Bakır zehirlenmesi yapan genetik bir hastalık. Haydaa dizi drama bağladı mı, en nefret ettiğim. Yahu zaten iki bölüm kalmış. Yapın güzel bir düğün ardından balayı, Love 020′de olduğu gibi izleyelim zevkle değil mi ? Yok olmaz! Neyse final kötü bitmedi ama, o iki bölümü atlata zıplata nasıl bitirdim, ne siz sorun ne ben söyleyeyim.

Dizinin müziklerinin çoğu da Rainie Yang ve Kingone Wang tarafından söylenmiş. Açılış Rainie Yang Mike He tarafından, My Welcome to my Heart Kingone’den,  yine Kingone’den The world I want    Kingone ve Rainie’den Huan Huan Ai 

Bir de Mike He ve Rainie Yang sahneleri verelim. Boş gezenin kalfalarına 🙂

You may also like...

3 Responses

  1. Eslem says:

    Ayy ben bunu taa yıllar önce kuzenimle izliyordum ve o zamanlar çeviri daha yeni yeni geliyordu ve yaz bitince bizim izleyişimiz de sona ermişti. Sayende tekrar hatırladım da devam edesim geldi sevgili ajumma :))

  2. Hande says:

    Ya ajumma çok alakası yok neden bu postun altına yazıyorum bilmiyorum ama kore dizilerini falan hep eng sub izliyosun herhalde izlediğin siteyi bana da önerir misiinnn çok sağol şimdiden ??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: