Kung Fu bilen bir köylü kızı en az iki yakışıklı, zengin genci kendine aşık edebilir. / Moon River

Yazları internet sıkıntımı biliyorsunuz. Siteye fiber gelecek diye bir şehir efsanesi var, hala bekliyoruz. E durum böyle olunca ben de iki tane Tayvan iki tane de Kore draması indirdim, armut koltuğuma yayılıp kuş ve kedi sesleri eşliğinde izliyorum. Ama izlediklerimi yazıp göndermek ne mümkün. Bayrama kadar kalmak üzere şehre inince, hemen izlediğim diziyi yazayım dedim.

Moon River adı dizi bir idol dizisi. Yani Spexial adlı idol grubunun iki üyesini  ve grubu tanıtma amacıyla yapılmış ve Meteor Garden, Bof, Hana Yori Dango serisi ile benzerlikler taşıyor. Dizi 30 bölümlük ve Hunan TV’de 2015 yılında yayınlanmış. Başrol kız yine fakir, köyden üniversiteyi kazanıp Beden Eğitimi bölümüne geliyor, çünkü Kung Fu şampiyonu, babasının bir Geleneksel Dövüş Sanatları Okulu var. Başrol erkek üniversitede Elitler Birliği başkanı, bu sefer zengin çocuklar dört değil 3 tane İkinci erkek yine keman çalıyor.

 

Spexial Grubu :

Başrol erkek Lin Zi Hong ( Sam )’u şu aralar Between dizisinde ikinci erkek olarak izliyorum. Az maço, çocukluktan yaralı başrol erkek rolünü iyi kotarmış.

 

İkinci erkek tipik ikinci erkek, her daim kızın yanında, yumuşak, duyarlı, keman da çalıyor zaten, ama dizi sonunda hep hüsrana uğrar bu tipler bilirsiniz. Evan Ma da Spexial grubu üyesi.

Kızımız Pets Tseng başrol erkekten 9 yaş büyük. Ama o mantar kafa olayıyla gayet de küçük gözüküyor.

Üçlünün kızıl kafası da ikinci kıza aşıktı. İkinci kız da bildik ikinci kız, çocuk elden gidiyor diye yapmadığı kalmadı.

Kızıl kafa çocuğun kız kardeşi de ikinci erkeğe aşıktı.

Kızımız okula gelir gelmez memleketlisini dövüyorlar sanıp elitler grubunun kof gençlerini haşat etti. Ama zamanında da başkanlarını babasının adamlarından kurtarmış meğerse. Çocuk buna yardım etti. Sonra aralarındaki bir anlaşma yüzünden babasıyla arası bozulunca gidip kızın evine yerleşti, onun odasında kalmaya başladı. Ben bu tarz film ve dizileri de seviyorum.Başta epeyce çekiştiler tabi.

Sonra çocuk aşık oldu beklenildiği üzere.

Ama iki arada bir derede ikinci erkek yardıma geliyor, teselli ediyor filan. İkinci kız problem çıkarıyor. Çocuğun küçüklükten gelen intikam arzusu var. Dizi bir ara iyice drama bağladı.

Kızı hem birinci hem de ikinci erkek alnından öptü. Ama tabii sadece birisinin helali olabilirdi.

Bromans mevcuttu tabii.

Kızın dizi boyunca ne kadar çirkin giysiler giydiğini görseniz, diziyi izlemezsiniz. Bir iki baloda çocuk bunu giydirdi, onun dışında ne sakalet ne sakalet !

Bir ara başrol erkek ve ikinci erkekle aynı yatağa girdi kız.

 

 

Hoş sahneler vardı sık sık.

 

Onca misafirin arasında iyi gitti yani 🙂

 

Dizinin giriş müziğini çocukların üyesi olduğu Spexial, bitiş müziğini de başrol kız Pets Tseng söylemiş.

 

 

 

 

 

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: