İki Erkeğin arasında Sandviç olan kız / Between

Kore Dizilerini güncel izlediğim gibi Çin, Japon ve Tayvan dizilerini de güncel izlemeye başladım alimallah. Bu dizi benim  Marcus Chang( Zhang Li Ang )  için izlediğim ilk güncel Tayvan dizisiydi. İkinci erkeğin Spexial’den Lin Sam ( Zi Hong Lin ) olması da bir bonus oldu. Ne yazık ki kadın oyuncu  çok da fazla hoşuma gitmedi, devamlı ağlayacakmış gibi duran mızmız suratıyla sinir bozucuydu. Sanırım dizi güncel olmasaydı, arada derede değil de maraton usulü izleseydim, yarıda bırakırdım.

Marcus Chang’ın Behind Your Smile, Back to 1989 adlı dizilerini yazmıştım. Lin Sam ise Moon River‘da başrol oynamıştı. Kızı ilk kez izliyorum. Yoğun iş ortamı ve iş sorunlarıyla dolu bir diziydi Between. Ayrıca sanırım Türkçe çevirisi de yok, İngilizce bilenler İngilizce altyazı ile izleyebilirler. 18 bölüm. Bugün 18. bölümü izledim, bir süre dizinin bitip bitmediğine emin olamadım. O kadar da dandik bir sonu var. Dizinin sonunda iki yakışıklı çocuğun kızı bırakıp birlikte olacağını düşündüm bir an, öyle olsaydı da çok gerçekçi olurdu.

 

Diziden aklımda kalan Marcus Chang’ın saçları. İşte böyle fönlü, iş dışında kahküllü kullanıyordu. Bu rengi çok sevmedim kendi rengi ile çok daha karizmatik bence.

Ben de saçlarımın alt arka kısmını kazıtıyorum bir süredir, gerçi şimdi yine uzadı ama yaz için çok ferah oluyor.

 

Lee Sean oynuyor ki Behind Your Smile’da da Marcus Chang’ın kardeşi rolünü oynamıştı. Burada da en yakın arkadaşı ve dizide de onun da sevgilisi ile olan aşkı yan konu olarak işleniyor.

 

Sevdiğim oyuncuların son dizisi çok da zevk almadığım diziler olunca -ki aynı şey Aaron Yan için de geçerli bu aralar-  sinir oluyorum. Adam ilk kez bir Çin dizisinde oynuyor. İkinci erkek üstelik. Dizi 50 bölümlük. İlk iki üç bölümü izledim ı ıh gitmedi. Elli bölüm Aaron Yan’ı üstelik ikinci erkek izlemenin dayanılmaz ağırlığına dayanamadım tabii ki.  Ay adamlar bir dizide oynayınca bir sonraki dizilerine de daha çok zaman oluyor, fena yani ! Kore dizilerinde de sevdiğim namcalar tarihi dizide oynayınca aynen böyle oluyorum. Neyse işte millet bu da böyle bir diziydi anlatayım dedim.

Dizi müziğini de verelim, sahnelerden bir fikir edinin.

Ay şurada da tanıtım şeysinde Marcus şarkı söylüyor onu da izleyin anacım 🙂

You may also like...

2 Responses

  1. Hbb says:

    Nerden izleyebilirim bu diziyi

    • Deli Ajumma says:

      Dramanice ve Kissasian sitelerinde İngilizce altyazılı olarak mevcut. Türkçe altyazılısı yok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: