Tayvan Dramasında Bir Doktor Jeckyll , Mr Hyde Öyküsü / Fall in Love with both of me

Şimdi şu yukarıda gördüğünüz iki Aaron Yan modeli birbirinden o kadar farklı ki, ( ! )  yine o yukarıda gördüğünüz saftirik kızın yanı sıra,  arkadaşları, ailesi, çocuğu çocukluğundan beri tanıyan arkadaşları filan iki ayrı kişi sanıyor. Hayır fark da ne, saçların kahkül olarak öne taranması ve uyduruk bir gözlük takılması. Yersen !  Giysilere gelince, birinde takım, diğerinde spor olmak üzere iki ayrı ama bir o kadar da zevksiz ve iğrenç tarz kullanılması. Hele ünlü reklamcı rolünde esas kişilik Lu Tian Xing Yılmaz Morgül’den hallice giyiniyor, o kılık kıyafet tam köpeklere ziyafet. Diğeri de sözde spor giyiniyor, ama ceketler panter desenli filan, Ay kalbime inecek. Şu aşağıdaki fiyonk yalnız ilginç bir biçimde çıkıp,  sadece siyah ceket kaldı, nasıl tasarlanmışsa.

Ünlü reklamcımız sıkılmıştır, bir üç ay ara vermek ister, kılık değiştirip iş yerinden ve ortağından kaçar, o sırada esas kızla karşılaşır. Esas kız da  ( Tia Lee, Dream Girls grubu üyesi, şarkıcı ve oyuncu )  ) dizideki adıyla Tao Le Si, ağabeyinden kalan Oz adlı reklam şirketini devralmış idealist bir kızdır ve  ağabeyi ünlü reklamcımızın reklamcı olmasına neden olan kişidir. O dakikadan itibaren zaten yüzde 30 hissesine sahip olduğu bu şirkete yardım edecek, kendisini de Xiao Lu adıyla tanıtacaktır. İyi yürekli bu delikanlıya kızımız aşık olur, ama kendini beğenmiş, bencil ve huysuz olarak tanıdığı Lu Tian Xing’e kıl olur. Lu Tian Xing ise her iki karakterine de aşık olması için elinden geleni yapar.

Tabii bu arada kız her iki erkeğin de üzerine düşüp durmaktadır. Tayvan dizilerinde en çok görünen klişe de sevgilinin üzerine düşmek sanırım.

Bu arada şirketin aldığı reklamlar, onların nasıl tasarlandığı üzerinde durulur. Tabii ki Oz’da ikinci erkek , çocuğun şirketinde model olarak çalışan ve ortağının ve onu yetiştiren ailenin kızı olan bir de ikinci kız bulunmaktadır.

Kızın çocuğu banyoda çıplak görme klişesi daha ilk bölümdeydi, kalite kontrol yani 🙂

Kız fake, ama iyi karaktere aşık oldu ,ille de o diye tutturdu, çocuk diğerine aşık edemeyince bari uydurduğuma döneyim dedi, ama o esnada olay ortaya çıktı.

Bu arada çocuğu yetiştiren aile anne, kız ve ortak olan abi dizinin şer cephesi olarak bizi bezdirdiler. 10- 11’inci bölümden sonra dizinin gidişatı iyice şirazesinden çıktı. Her saniye salak mı bunlar, Türk dizisinden beter oldu dedim, amma velakin Aaron Yan’ın o abartılı mimiklerini izleyebilmek için diziyi bitirdim.

 

Bu arada bir ağlama sahnesinin gerçekten iyi olduğunu belirtmek isterim. Aaron Yan iyi ağlayabiliyor. Zaten 2016’da Refresh Man‘i bitirdikten sonra oyunculuğunu geliştirmek için Amerika’ya  UCLA’ya gitmiş. Sanırım bu yıl çekeceği diziler filan daha güzel olacak.

Aaron Yan ve Tia Lee arasındaki kimya asla daha önce anlattığım iki dizisindeki partnerleriyle olduğu gibi değil. ( Joanne Tseng ve Puff Kua )  Vasatın da altında. Kız sevimsiz değil, ama kimya nanay !

Öte yandan ikinci erkek, kötü ortak, ikinci kız, ekibin diğer üyeleri hiç biri izlenilesi değil. Haa bir kahya var çocuğu büyütmüş, daha önce de Just You dizisinde gördüğüm ve burada da Fu amcayı oynayan (Chen Bo Zheng) işte o amca sevimliydi bence.

 

 

 

Aaron Yan giriş müziğini de seslendirmiş. Zaten Aaron Yan olmasaydı başrol diziyi de bitirmezdim, işte öyle, izleyip izlememek size kalmış. Aaron Yan’ın izlenecek pek bir dizisi kalmadı, bu yıl sanırım iki yeni dizide oynayacak, onları bekleyeceğiz artık.

Dizi giriş müziği.

bu da başka versiyon 

Bu da Because of you.

Unwanted Love, yine Aaron Yan’dan.

Dizinin ilk öpücüğü de resmen tacizdi. Senden hoşlanıyorum deyip kızı zorla öptü, sonra da bu kız niye gerçek benden hoşlanmıyor. Şerefsizsin de ondan ! Neyse tokadı yedi de,  içim biraz soğudu.

 

 

 

 

You may also like...

2 Responses

  1. rnc says:

    tayvan güzel bir dizisi.

  2. Tayvan dizileri arasında gerçekten en güzelleri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: