Kore Dizilerinde Sevdiğim Sahneler / Üçüncü Bölüm

Sevdiğin en iyi beş romantik diziyi say deseler mutlaka ilk beşin içinde olacak dizi Another Oh Hae Young’tır. Hem Seo Hyun Jin’i hem de Eric’i severim.  Bu dizide gerçek  bir kimya sergilemişlerdi. Dizinin çoğu sahnesini tekrar tekrar izlememin yanı sıra, diziyi tek başıma izledikten sonra bir de eşimle birlikte ikinci kez izlemişimdir. Dizi biraz fantastik romantik diziydi.

Dizinin sevdiğim sahnelerinden biri ilk bölümlerdeydi. Teslimata gelen adam kıza sulanmasın diye sevgilisi numarası yaptığı sahne. Oturup cacanmyun’u  yemeye başlamıştı. Kız benden izin almadan niye beni etkiliyor?? diye sormuştu. Bir de kapının önüne ayakkabılarını koymuştu, yalnız olduğunu anlamasın diye. Gülmekten ölmüştüm. İşte burada. 

Zıp diye odanın ortasına atladığı gif’i de koyalım :

Sonra ayrıldıklarında  ” Telefonda  çok kolay bir kadındım, gel dedin geldim, git dedin gittim. Benden nasıl bu kadar kolayca ayrıldın ?  Çok mutsuz olmanı istiyorum.  Her gece ağlamanı istiyorum. Beni her düşündüğünde kendini berbat hisset.  Keşke  seni düşünürken depresyondan ölsem, sen de hayatın boyunca kendini suçlu hissetsen. ” dediği ve Eric’in de telefonun diğer ucunda ağladığı sahne.  İşte tam şurada.

Tabii il öpücük sahnesi de unutulmaz. Hatta şimdiye kadar izlediğim onca dizinin içinde ilk sıraya da koyabilirim rahatlıkla, o ne tutkuydu yani 🙂 İşte şurada . Hatta bir de görselini koyalım.

Bu kiss de güzeldi sonra. Kız tatlı tatlı atıştırırken, sandalyesini döndürüp de öpmüştü.

İkisi de ayrılmaktan ötürü hasta olup acilde buluşmuşlardı hatırlıyor musunuz ? Eric sadece benim hasta olmadığıma memnun oldum demişti. Sonra geriye dönsem yine aynı şeyi yapardım, seni nişanlından ayırır, seninle birlikte olurdum dediydi. Aman ne sahneydi. Kız tabii ki dayanamayıp arkasından koşup sarıldıydı. Günlerce sarıp sarıp izlediydik.İşte o sahne de şurada.

Bu dizide bromans da önemliydi. Eric’in ses teknisyeni arkadaşlarının depresif zamanlarda Lorenz’in ördekleri gibi Eric’in peşinden ayrılmamasını anımsıyor musunuz , çok komiklerdi. İşte gif’i. Bu da önce denize girip, sonra yürüdükleri o sahne. 

Eric aynen kızın dediği gibi çok ağladı. O ağlamaları da hoş sahnelerdir.  Bu videonun sonunda ağlıyor. Bir de o kan revan görüntüsü her bölüm beni delirtirdi.

Ya kızın maymun gibi boyandığı ve Eric’e rastlayıp, “Beni sen bu hale getirdin.” dediği sahne. İşte o da burada.

Evde arkadaşları varken öpüşmeye başladıkları, çocuğun saklanıp ortaya çıkamadığı komik sahne de burada. 

Ya Eric’in salak arkadaşının ablasını hamile bırakması. O çift de çok komikti. Nuna hamile olduğunu öğrenince habire çocuğu korumaya başlamıştı.Bir de rüya görmüştü. Bu sahne de çocuğun kafaya dank ediyor olay. Eric ve kardeşinden de dayağı yiyor.  Düşündükçe başka sahneler geliyor aklıma en iyisi burada keselim bu diziyi. izlemeyen çok şey kaçırır.

Ben çok fazla tarihi dizi izlemiyorum. İzlediklerim de genellikle fantastik tarihi diziler. Ama Moonlight Drawn by the Clouds‘u izledim. Park Bo Gum keratası nasıl sevimliydi. Zaten o sevimliliği tanıtım videolarından başladı. Bu nasıl prens.

Kız da yaramazın tekiydi, daha ilk bölümden çocuğu çukurda bıraktı.Buyurun.

Tabii çocuğun prens olduğunu bilmiyor. beraber içtiler, bir güzel elini ısırdı. İşte burada. 

Kızı bir çok kez kurtardı prensimiz.İşte bunlardan biri. Bu da diğeri 

Dans sahnesi de çok estetikti. O da burada.

İşaret diliyle seni  seviyorum dediği sahne ‘de unutulmazdı.

Öpüşme sahnesi unutulmazdı. Acaba kız olduğunu bilerek mi öptü bilmeden mi diye öldük bittik. Biliyormuş.  Onu da bir sonraki bölümün başında gördük. Kız olduğunu anlama sahnesini yani.

Elbise giyerek prensin yanına geldiği sahne.

Ra On’u benimsin diye işaretleme sahnesi. 

Sonra prens hastayken Ra On’un gelip kapının önünde konuşması ve back hug sahnesi.

Prensin Ra On’u özlediği sahne.  Bu çocukcağızları ağlatıyorsunuz kalbimiz parça pinçik oluyor sonra.

Ben Bo Gum’un dizi için okuduğu My Person’ı da çok seviyorum. Onun da linkini verelim . Bu dizi de sevimlilikte başa oynar.

Bu bölüm de bu kadar olsun. Çünkü sahnemiz çok. Yarın Because It’s my First Life 11 ve 12. Bölümlerinin sırası, sonra devam ederiz inşallah 🙂

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: