Dirty Minds’tan Criminal Minds’a

 

Efendim itiraf edeyim orijinal Criminal Minds’ın tamamını izlemişliğim yok, bir kaç bölümünü izlemişimdir anca. Korelilerin Criminal Minds versiyonunu çekeceğini öğrendiğimde de beni tek ilgilendiren başrolleri oldu. Yani aman da aman Polisiye dizi geliyor değil de, Lee Jun Ki dönüyor anacım diye diziyi izlemeye başladım, başladık. E ahjussisiz olmaz değil mi, ne de olsa polisiye. Ama son dört bölümü ittire kaktıra bitirdik, onu da söyleyeyim. Ha izlenmeden öylece kalsa olur muydu, olurdu. Ama diziyi yazacağım ya, profesyonelliğe sığmaz diye sonuna kadar izledim. Dizi TVN’de 20 bölüm halinde yayınlandı.

Lee Jun Ki’nin rol arkadaşları Son Hyun Joo, Moon Chae Won, Yoo Sun, Lee Sun Bin, Goo Yoon ‘du. Başrol kızdan çok Lee Sun Bin ilgi çekmiş nette. Tumblr’da bile daha çok fotoğrafı vardı ,güzel ya. Başrol çift arasında kimya vardı resmen, ama dizide romans yoktu. Bromans bile yoktu, varsa yoksa seri katil. Habire profil çıkarma, katil peşinden koşma. Ama dizinin insancıl ögeleri az olunca, bir yerden sonra sıkıyor. Tamam Lee Jun Ki havalı filan ama izle izle nereye kadar ?

 

 

 

Bu dizinin dahi çocuğuydu 🙂

Lee Sun Bin

 

Kızlar :)Gözlüklü olan bilişimci 🙂

Dizide bir şefe musallat olan seri katil ölüm meleği öyküsü var. Onu da her dizide antik kuntik ana rolleri oynayan Kim Won Hae oynuyor. Adam olmasaymış, Kore Drama dünyası batarmış, o kadar yani 🙂

Her bölümde de ayrı ayrı öyküler var, bir yerden sonra bunlar iç içe girebiliyor. En son iki bölümde de zaten kopyacı katillerle tüm cinayetleri anımsattılar.

Başrol oyuncusu yukarıda gördüğünüz gibi bir ara tutuklandı, başrol  kız kaçırıldı, her ikisi  de eski bir cinayetle ilgiliydiler. Epeyce ortak mazileri vardı, buna rağmen öyle kardeş kardeş takıldılar. Ay kardeş kardeş bile değildiler, insan bi kanka filan olur değil mi? Yok, soğuk nevaleler.

 

Hıh

Şimdi isteğim şudur ki, Lee Jun Ki bir romantik komediyle geri dönsün. Dizi lütfen tarihi olmasın. Partneri çebal yeteneksiz , ruhsuz idollerden biri olmasın. Çok şey istemiyorum aslında, hepimizin istediği şeyler, ama nedense olmuyor yani. Bu sefer olsun !

Üff!

 

 

 

You may also like...

3 Responses

  1. Elif says:

    Strong woman daki efemine rolunden sonra bu adam patladı, ben de kendisini muthiş buluyorum..

  2. Bisey diyimmi ben bu diziyi izleyip izlememek arasinda cok kaldim ve herkesten ayni duyumlari aldim pek begenilmemis ? ayrica sondaki dileklerinize katiliyorum ? bu arada bende blog yaziyorum ugrarsaniz sevinirim? https://ruhsa.blogspot.com.tr/

    • Deli Ajumma says:

      O kadar dizinin arasında ancakLee Jun Ki hayranıysan izleyebilirsin, çok da izlenmesi gereken bir dizi değil açıkcası. Bakacağım bloga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: