Ah bu eski filmler / Surprise Party

s1

Bazen canım sıkıldığında iki arada bir derede eski bir Kore Filmi bulup izliyorum. Bu sabah yine karga kahvaltısını etmeden kalktığımdan, kahvaltı eşliğinde bir tane izleyeyim dedim.  Film Shin Ha Kyun’un 16 yıl önce çektiği çekirdek çiğdem romantik komedilerinden. Filmde ilk bakışta üç genç kız saptadım. Biri esas kızın arkadaşı rolünde Gong Hyo Jin. Vay anam vay, buralardan geçmiş bizim Gongvely diye şaşırıp dururken, diğer kızları da bir yerlerden gözüm ısırdı. Film 2002 yapımı bu arada.

Screen Shot 2016-04-25 at 18.26.50

Gong Hyo Jin kuaförde çalışıyor 🙂

Screen Shot 2016-04-26 at 12.06.02

 

s3

Başrol kız sıska mı sıska, tahta gibi bir şey. Zaten filmin bir yerinde de peşindeki çocuk “Bu ne kadın mı, ne önde ne arkada bir girinti çıkıntı var tahta gibi!” diyor. Ne giyse üstünden dökülüyor, bir de somurtkan bir hali var, ama feci biçimde tanıdık. Kimdi bu kız, ben nerede seyrettim bunu derken, bir baktım bizin Ms Temper Nam Jung Gi’nin huysuz Pazarlama müdürü Ok Da Jung değil miymiş, inanılmaz! Kim Yo- Won yani, 49 Days’te oynayan hatun. Ama nasıl genç 🙂

s5

E öbür kızın ismi de tanıdık geldi ve aaa yoksa yoksa, demeye kalmadı, o da Jo In Sung’un eski sevgilisi çıktı. Filmin sonunda ne göreyim bizim davudi sesli Lee Sun Gyun da yok mu ! Ama o da gençliğinin baharında, sıska bir genç, ses gürlüyor tabi Mr Voice’ın o başka.

Screen Shot 2016-04-26 at 12.06.51 Screen Shot 2016-04-26 at 12.07.40

s4

s6

Konuya gelince Amerika’dan gelecek erkek arkadaşına sürpriz doğum günü partisi yapmak isteyen Mi- Ryung ( Kim Min Hee ) babası çocuk melez diye itiraz edince arkadaşı Ha Young’u ( Lee Yo- Won ) babasını ikna edene kadar  oyalasın diye havaalanına gönderir. Böylece birlikte zaman geçiren ikili tabii ki birbirlerinden etkilenecektir. ( Biz buna kendi aramızda kurda kuzu  emanet etmek diyoruz )

Filmin sonunda Sürpriz Parti bir sürprizle sonuçlanır. Bunu da izleyenler görsün.

İşte fragman :

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: