Sayfa 198’in Sırrı , HEARTBREAK LIBRARY

h1

My Beloved Eun Dong izlemeye başladıysam da, hala Hotel King’in ve Wookie’nin etkisini üzerimden atabilmiş değilim. Bu yüzden ben bir Lee Dong Wook filmi seyretmeliyim deyip, adının da etkisiyle Heartbreak Library’i seyrettim.

Film 2008 yapımı Kim Jung Kwon tarafından yönetilmiş. Başrolleri Lee Dong Wook ve Eugene tarafından paylaşılıyor. Eugene bir kütüphane elemanı. Dong Wook ise her kitabın 198. sayfasını kopartan bir vandal. Eugene tarafından yakalanıp, hırpalandıktan sonra kızın çocuğun gizini çözmesi için çalışması anlatılıyor.

h2

Çocuğun gizini tahmin edebiliyorsunuz aslında, ben ettim.  Kız arkadaşından ayrıldığını söyleyen Wookie, kızın bir kitabın 198. sayfasına kendisi için bir şeyler yazdığını söyler. Bir kitap kurdu olan kız arkadaşının izini sürmesi sürecini Eugene ile birlikte gerçekleştirirler. Kız da erkek arkadaşından ayrılmıştır. Kadın erkek ilişkilerini çözmeye çalışıyordur. Wookie burada sushi yapan bir aşçı. Çok şeker. Zaten kalbi de kırık, genç de bir hali.

Kızla çocuk arasında belli belirsiz bir çekim var, ama bu bir aşk hikayesi değil. İlişkiler üzerine bir film. o yüzden aşk sahneleri umanlar hayal kırıklığına uğrayabilir. Lee Dong Wook’un bakışları her zamanki gibi çok anlamlı. Duygularını karşıya geçirebiliyor. Eugene’i ben sanırım ilk kez izledim. S.E.S Kız grubunun üyesiymiş eskiden. 81 doğumlu. Epey de bir dizide oynamış ama, her ne hikmetse ben bir tanesini bile izlememişim. Denk gelmedi demek ki. Ya da benim sevdiğim erkek oyuncularla oynamamış olabilir.

Film Lee Dong wook sevenler için sıkıcı olmayacaktır.

 

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: