Ezik çocuk modaya merak sararsa / FASHION KING

fk1

Bu filmi Edinburgh’a giderken THY uçağında seyrettim. İki tane Kore Filmi vardı zaten, diğeri de Park Shin Hye’nin de oynadığı The Royal Tailor, Kraliyet Terzisi. “İskoçya’ya giderken de Kore filmimi izliyorsun ?”  diye sormaz bu yazıyı okuyanlar, çünkü hepimiz bu işi ve birbirimizi biliyoruz 🙂

Efendim bu film 2014 yapımı, Oh Ki Hwan tarafından yönetilmiş. Yine bir webtoon seriden esinlenilmiş. Başrolü Joo Won ve F(x)’in Sulli’si paylaşıyor. Ahn Jae Hyun, Park Se Young ve Kim Sung Oh diğer önemli rolleri oynuyorlar. Ahn Jae Hyun My Loeve Another Star’da Jun Ji Hyun’un tatlış kardeşini oynayan çocuk. (  Yazıya sonradan edit : Kendileri Blood’ta Goo Hye Sun le oynadıktan sonra onunla çıkmaya başladı, evlenmeye karar verdiler. Kim Sung Oh da Warm and Cozy‘nin komik İkinci erkeği.

fk2

 

Woo Ki Myung Seoul’de bir okula yeni transfer olmuş, sıradan, ezik bir lise öğrencisidir. Okulun zengin ve çok iyi giyinen kızı Hye Jin’e ilgi duyar. Nam Jung isimli, taklit giysiler de satan bir modacının yanında tüm imajını değiştirir. Ama zengin çocuğu Won Ho ile rekabet etmek zorunda kalacaktır. Bu arada komşu kızı, okul arkadaşı nerd Eun Jin de esas çocuğumuza aşıktır. Defileler, yarışmalar, giysiler, kavgalar derken film geçer gider.

fk4

Benim merak ettiğim bu filmleri THY’ye kim seçiyor? Bu filmi ya Sulli bias biri seçti, ya da  ponçik yanak Joo Won hayranı biri. Film oldukça sıradan, Kore filmi deyince akla gelen zibilyon film var, niye onlardan biri değil. Hoş gerçi Kore filmi olmayan filmler de hep eğlenceliktir uçaklarda, ama daha eğlenceli Kore filmleri de var. Kulağım Koreceden mahrum kalmasın diye dört buçuk saatlik yolda seyrettim bunu ama, evde seyreder miydim şüpheli. Royal Tailor’a da başladım, ama zaman yetmedi, evde tamamlamaya karar verdim.

fk3

 

 

Bu da trailer :

You may also like...

4 Responses

  1. Dilek says:

    “çünkü hepimiz bu işi ve birbirimizi biliyoruz ?”
    haha tüm ictenligimle evet ?

    Ben sizin yaşınızı merak ediyorum(tabi yazmak isterseniz). 30 yaşındayım iki de çocuğum var hala izliyorum.

  2. Dilek says:

    İki kere Kore’ye gitmissiniz. Bir de Kore izlenimlerinizi yazsanız keşke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: