DOLANDIRICILARIN KRALI KIM WOO BIN, THE TECHNICIANS

tech1

2014 yapımı bu filmi dün akşam izledim. Kim Hong-sun tarafından yönetilen filmde iki şeker çocuk oynuyor. Eğer bu filmde  The Heirs Second  Lead’i karizmatik Kim Woo Bin oynamasaydı seyreder miydim ?  sanmıyorum. Filmde To the Beautiful you’nun  ikinci adamı şeker mi şeker Lee Hyun Woo’ da var. İki gün önce de onun Kuzey Kore ajanı olduğu Secretly Greatly’i  izlemiştim. Onu da yazacağım. Ama şunu söyleyebilirim , bu çocuk iyi oynuyor.

Kim Woo Bin her türlü alavere dalavere yapan, iyi bir üstattan el almış, müthiş bir kasa kırıcı, soyguncu, ama sanat okumuş. Lee Hyun Woo ise bir hacker’ı oynuyor. Üçüncü adam Ko Chang Seok Hyun Woo ile birlikte Secretly Greatly’de de oynuyordu. Başta ben farketmedim, bizim ajussi hemen anladı.

tech2

Şu karizmaya bakar mısınız ?

 

tech3

Bu da ikinci şebek!

Film Incheon Gümrüklerindeki yasadışı rüşvet parasını elde etmek isteyen Cho isimli Çin’li ganster’in bizim çocukları kullanmak istemesini ve bu minvalde çocukların planını anlatıyor. Çok spoiler vermeyeyim, ama filmin bir kısmı Abu Dhabi’de çekilmiş. Azıcık da karışık anlatılmış, daha berrak olabilirdi.

Kore’ye gittiğimde bizim çocuğun reklam yüzü olduğu bir mağazada tam boy fotoğrafını görüp resmini çekmiştim. Ahanda işte burada :

11181497_10153247153568686_7795002947309397947_nSiz ne dersiniz bilmiyorum ama, ben artık Woo Bin’i adam gibi first lead görmek istiyorum bir dizide.

Bu da trailer :

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: