KİŞİSEL TERCİHİNİZ LEE MIN HO’DAN YANA MI ? PERSONAL TASTE

personal1

Personal Taste / Preference Kişisel Tercih dizisini seyredeli çok oldu. Ama şu sıralar bizim ajussi ile birlikte her akşam birer bölüm tekrar izliyorum. E durum böyle olunca bir izlenim yazısı yazmak şart oldu.

Dizimizde Kore’nin Kıvanç Tatlıtuğ’u Lee Min Ho ve hoş kızımız Son Ye-Jin oynuyorlar. Son Ye-Jin 82, Min Ho 87 doğumlu, pek göstermemesine rağmen kızımız nuna yani. Geçtiğimiz günlerde The Classic’i izlemiştim. Şimdi de My Wife Got Married’i yarıladım.Kızımız hoş gerçekten de, iyi de oynuyor. Lee Min Ho’nun oyunculuğunu çok da fazla beğenmediğimi yazmıştım. Kötü olduğundan değil, ama  erkek oyuncu deyince ondan daha iyi olan pek çok erkek oyuncu sayabilirim. Ama bir biçimde hem Kore, hem de dünyada Kore Dizisi izleyenler arasında popüler olmuş durumda.

Dizide ünlü bir mimarın kızı olan Park Kae-In ve mimar Jeon Jin Ho bir dizi tesadüf sonucu karşılaşır ve kızın evinde birlikte yaşamaya başlarlar. Aralarındaki büyük yanlış anlaşılma ise kızımızın çocuğu gay sanmasıdır. Kızın önceki sevgilisi uyuz Han Chang Ryul ( Kim Ji Seok ) ve eski ev arkadaşı,Kim  In Hee ki sevgilisini elinden almıştır- olaya dahil olurlar. Mimarımızın iş yapmak istediği şirketin yöneticisi de işin içine girince ( Ryu Seung Ryong ) olay iyice düğüm olur.

Kızımız pek çok Kore Dizisinde olduğu gibi özellikle de dizinin başlarında pasaklı, şapşal, sakar bir karakter çizer. Çocuk ise tam aksine titiz, düzenli, iyi giyinen, yakışıklı bir gençtir.

sonyejinleeminho

Dizi ilerledikçe başının üzerine kitap koyup yürümeyi öğrenen Türkan Şoray misali, feminen olmayı ve düzgün giyinmeyi öğrenir, azıcık eli yüzü düzelir. Öte yandan insanlara davranışı değişmemiş, aşkta gurur olmayacağını kabullenmiş, karşısındakine hep güvenmeyi tercih etmiştir. Beyimiz ise like a fool, aptal gibi ,바보처럼 elindekini az kalsın kaçıracakken aklı başına gelir. İşte aşağıda “git, gitme ka kacima” başlıklı fotoğrafı görüyorsunuz :

gitgitme

Kızla çocuğun evdeki arkadaşlıkları hem komik, hem duygusaldı. İşte aşağıda adet sancısından kıvranan kızımızın karnını ovan bir adet esas çocuk :

personal4Çocuğun iş arkadaşı bayağı havaya girdi gay çiftiz biz diye. O sahneler de çok komikti :

personal_preference_ep_01_100331.hdtv.xvid-han.avi3_191

Bu arada 2 AM’den Im Seulong da mimarımızın iş arkadaşı, çömez çocuk. Ayrıca başrol erkeğimizin oppa oppa diye peşinden koşan belalısı genç kıza da aşık. Şu alttaki salak sahne yüzünden kızın çocuğu gay sanmasındaki rolü de büyük :

lim

Dizidekiler hep bir arada :

personaltasteall

Dizi Ost’undan en çok 바보처럼’u ( like a fool, aptal gibi )sevdim 2 AM söylemiş.

Komik Sahneler 🙂

 

Eğer seyretmeye niyetliyseniz, videolara bakmayın tabii ki 🙂 Lee Min Ho’nun sanırım en sevdiğim dizisi bu. Denilene göre dizideki giysilerinin hepsini kendisi getirmiş. İnce ve zarif bir hali var, BOF’daki gibi kaba değil. Dizide ayrıca içki içmekten, sırtta taşımaya pek çok klişeye de rastlayabilirsiniz. Ama Kore Dizilerini de bu klişeler için seyretmiyor muyuz ?

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: