CHA SEUNG WON ‘DAN KADIN OLUR MU ? MEN ON HIGH HEELS

Man_On_High_Heels-p02Cha Seung Won’un bu filminin nete düşmesini epeydir bekliyordum. Bir ara takipteydim, sonra unutmuşum. Bugün nihayet aklıma geldi de seyrettim. Film 2014 yapımı Yönetmeni ve senaristi Jang Jin.

Cha Seung Won’u ilk The Greatest Love dizisinde Gong Hyo Jin lie izledim. Orada pek sevimli bir karakter çizmişti. Dokko Jin. Sonra Kim Sun Ah ile City Hall’de izledim. Orada da karizmatik ve duygusal bir erkekti. Cha Seung Kore standartlarına göre erkeksi görünümlü bir adam. Flower boy tipi değil yani. E adamın tipi vurduya kırdıya da iyi gidiyor. Polisiyesi filan da var. Şimdi yeni bir tarihi diziye de başladı. Gerçi 50 bölüm sürecekmiş dizi. Kaç kişi sonuna kadar dayanır bilemiyorum.

chaBeyimiz filmde Cüneyt Arkın style bir polis. Ateş açmadan elleriyle iki düzine insanı haklayabiliyor. Bir de ganster liderini tutukluyor. Bu sert adamın sakladığı bir sır var ama. Kendisini kadın gibi hissediyor ve cinsiyet değiştirmek istiyor. Yok artık, daha neler, bu mu nasıl ya filan oluyorsunuz. Giyinip süslenip boyanınca da baya bir gideri var yani.

cha1

 

Filmde Dedektif Ji Wook’un çaresizliğini, açmazlarını, ergen aşkını ve onu kaybetmesini üzüntüyle izliyorsunuz. Ben çok sert, kavga gürültü bölümlerinde yine dayanamayıp gözlerimi kapattım gerçi. Öyle dil koparmalar, ele batırılan çatallar şunlar bunlar severek izleyebileceğim sahneler değil. Ama herifler de haketmiyor değiller. Temposu düşmeyen, farklı bir film arıyorsanız. Cha Seung Won’u da seviyorsanız izleyin derim.

You may also like...

1 Response

  1. December 27, 2021

    […] ile iyi dost olduğundan pek oldukça filmimizde Ha Kyun rol almış. Ben daha ilkin yönetmenin Man on High Heels  filmini yazmıştım. Film gişede oldukça büyük başarı göstermiş. Filmin müzikleri Joe […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: