İki Dizi Bir filmle Jang Hyuk ile Jang Nara

janghyuk

Bu Jang Hyuk alem adam.  Seyretmeye başlayınca fark ettim ki, iki partneriyle birden fazla dizi çevirmiş. Bunlardan biri Jang Nara, diğeri de Lee Da Hae. İlkiyle iki dizi ve bir filmde, ikincisiyle üç ayrı dizide oynamış. Lee Da Hae’yi kardeşi gibi koruyup kolladığına dair yazılar var internette. Jang Nara ile de kimyasının çok uyuştuğuna dair. Aslında beyimiz bir zamanlar plates hocası olan, kendisinden iki yaş büyük  dansçı bir hatunla evli ve şu sıralar eşi üçüncü çocuğuna hamile. ( Ek. İki erkek çocuktan snra bir kızı oldu .) Jang Hyuk filmlerinde ne yapar yapar esas kızı yatağa atar. Evlenerek ya da bekarken. Kore dizilerinde çok da fazla görülmeyen bir tutum. Ama o kadar sevimlidir ki, zaten kadınlar onun yatağa atmasını beklemeden kendileri girerler. Demek ki gerçek hayatta da böyle ki, bu kadar kısa zamanda üçüncü çocuğunu kucağına alacak.

Jang Nara’ya gelince, bu zayıf, narin güçsüzmüş gibi görünen, ama dizilerinde ayakları yere basan güçlü karakterleri oynayan kızımızın sevgilileri tarafından hep terkedildiğine dair bir inanış mevcutmuş. Kendisine bu soru sorulduğunda,” Yok canım hepsi de değil, oran altıda dört diye yanıtlamış, sonra da eklemiş, “Önce benim eğlenceli olmadığımı düşünüyorlar, bu itip çekme tekniğinde  iyi değilim, karşı cins tarafından popüler görülen bir tip değilim.” Yani Jang Nara’da bunu söylüyorsa, artık gerisini siz düşünün. Jang Nara hem oyuncu hem de şarkıcı. Kendisi şöyle biri :jangnara

Bu arada Jang Nara’nın 1981, Hyuk’un da 1976 doğumlu olduklarını ekleyelim. Ben ikiliyi ilk önce Fated to Love You isimli dizilerinde izledim. Jang Hyuk o dizideki tuhaf saçları ve insanı ürperten kahkahasıyla acayip bir tipti, ama tuhaf da bir çekiciliği vardı ki sonradan şu Jang Hyuk başka neler yapmış bir bakalım diye neti taradım. İyi ki de taramışım,  İnatçı, söz dinlemez, asi, dışından umursamaz, içten yanmalı, iyi gülüp, güzel ağlayan, iyi kavga eden, çoklukla başını belaya sokup dayak yiyen, kadınlarca hep popüler bir tipmiş, tam da en sevdiğim dizi kahramanlarından yani.

EK : Jang Hyuk’un Robber‘ı için, Thank You‘su için , Voice için, Fated to Love You’daki chaebol karakteri için Beautiful Mind için ilgili linklere bakabilirsiniz.

Jang Nara için ise Mr Back   . One More Happy Ending   , I remember you  linklerini veriyorum.

İkinci erkek Choi Jin hyuk dizileri ise. Emergency Couple, I need Romance , Pride and Prejudice, The Tunnel linklerine bakabilirsiniz.

fated

Fated to love you, yanlışlıkla bir gece beraber olup, kızın hamile kalmasıyla birlikte olmaya başlayan, beklenebileceği üzere sonradan birbirlerine deli gibi  aşık olan, ama işte engeller engellerle uzayan dizilerden biri. Konu klişe yani, ama önemli olan oyuncuların nasıl oynadığı ve uyumları. Haa bir de dizide second lead olarak her zaman popüler olan Choi Jin Hyuk var .  Bir de Rooftop’tan tanıdığımız Choi Woo Shik ( Do Chi San ) sevimlisi esas oğlanın üvey kardeşini oynuyor.

fated2

fated3

Burada da Jang Hyuk’un o tüyler ürpertici gülüşlerinden bir derleme var.

Bu ikilinin en son çevirdiği film Old Farewell dizinin başarısından sonra dizinin yönetmenince çekilmiş. Bir aşk öyküsü yine ama zaman atlamaları barındırıyor içinde. Acıklı da bir film. Ama ikiliyi seyretmek güzeldi. İşte aşağıda teaser. Teaserda yine Hyuk’u ağız burun yamulmuş halde görebilrisiniz, Robber’da olduğu gibi burada da boksör olduğu bir dönem var çünkü.

İkilinin ilk çevirdiği diziyi ise yeni izledim. Geri dönüş oldu. Allahım ne kadar gençmişler. Daha hatları bile yerine oturmamış yüzlerinin. Jang Nara köylü kızı, dialekt filan da yapıyor sanırım, ama ne şirin bişey. Jang Hyuk’un olmasına ise biraz var. Burada 26 yaşında. Jang Nara’da 21. Ama nerdeyse ortaokul öğrencisi gibi duruyor. Zaten dizinin başında 12. sınıfa giden bir kızı oynuyor. Sonra da bir yıl sonrasını. Dizinin adı Successful story of a bright girl, yani zeki bir kızın başarılı öyküsü. 16 bölümlük bu dizide ikilinin araları çok da iyi değilmiş, o diziden sonra ikinci diziye kadar görüşememişler bile. Ama Jang Hyuk buna rağmen ikinci dizide Jang Nara ile çok rahat oynadım demiş.

success2

success1

Jang Nara’nın şu örgülü saçlarına, Jang Hyuk’un çocuksu ifadesine bakar mısınız? Pek de sevimliler.

Atı alan Üsküdar’ı geçmiş çok açık, ama hala nette Jang Nara ile Jang Hyuk evlenmeliydi yaa, diye söylenenler görüyorum, yapmayın etmeyin adam  evli mutlu , üç çocuklu.  Üstelik o skandal zamanlarında filan karısı , o zaman kız arkadaşı, hep yanında olmuş. Aman mutlu olsunlar, Jang Nara’ya da hayırlı kısmetler dileyelim olsun bitsin 🙂

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: