Askerlik skandalından sonra Jang Hyuk’u düze çıkaran dizi, Thank You

thank-you2

Thank you 2007 yapımı, belki Kore Dizisi izleyenlerin çoğunun farketmediği, ama sıcak ve duyarlı bir dizi. Başrollerini Jang Hyuk ve Gong Hyo Jin ile çocuk oyuncu Seo Shin- ae paylaşıyor. Second leadimiz Shin suk-rok ve büyükbabamız Shin Goo diziyi tamamlıyor.

Ben Jang Hyuk’u ilk kez Fated to Love You’da izledim. O diziyi de daha sonra yazmayı hyuk2planlıyorum. Ama abartılı gülüşü, erkeksi tavrı ve sıradışı yapısıyla Jang Hyuk’u hemen sevdim ve favori erkek oyuncularımın arasına aldım. Gerçekçi bir biçimde gülen ve ağlayan oyuncular her zaman en sevdiklerimdendir. Jang Hyuk da öyle. Şimdiye kadar seyrettiğim tüm dizilerinde asi, ama duyarlı, sevdi mi dibine kadar seven bir yapı sergilediğini gördüm. Ayrıca dizilerinin çoğundan aksiyon, kavga dövüş de eksik olmuyor. Jang Hyuk bu dizide sevdiği kadını- ki o da bir doktor kanserden kaybetmiş bir doktoru canlandırıyor. Min Gi-seo.

 

Gong Hyo Jin’den zaten Pasta yazısında söz etmiştim. Burada da ayakları yere basan, kuvvetli, rüzgara karşı türkü söyleyebilen bir tipi canlandırıyor. Lee Young-shin. HIV pozitif bir kızı olan, çocuğunu evlenmeden doğuran,bir anne. Büyükbabası ve kızı ile bir adada yaşıyor.  Second leadimiz yani dizimizin ikinci erkek karakteri ise kızın babası, anasının etkisi altında , sinik karakter Shin Suk-rok.  Anne de Kore Dizilerinin canavar annelerinden biri. Gerçi sonra yumuşasa da, başlarda yerin dibine giresice dediklerimizden.

16ThankYouavi_002308842

Lee Bom dizimizin zeki kızı, gerçekten tecrübeli oyunculardan rol çalıyor. Alzheimer olan büyükbabası ile ilişkileri, anne kız büyükbabanın gözünün içine bakmaları, aile ilişkileri gerçek bir duyarlılıkla yazılmış.

Küçük kasabadaki insanlar ve birbirleriyle ilişkileri sanki dantel gibi oyulmuş. Seyrederken  ilişkiler ve hayat hakkında düşünmeden yapamıyorsunuz.

Bir de bu dizi Jang Hyuk’un askerden döndükten sonra çektiği bir dizi. Askere gitmeden önce askerden kaçmaya çalışması sonucu kamuoyunda yarattığı kızgınlık ve hayal kırıklığı sonucu, özür dilemesinden sonra kendisini affettirdiği dizi. O kadar olumlu bir geri dönüt almış ki, onu tekrar sevmeye başlamışlar.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: